Oldal frissítése

TP-LINK Deco M4 (2 csomag)

4,7 212 értékelés
38 190 Ft

TP-LINK Deco M4 (2 csomag)

A fejlett TP-LINK Deco M4 a legegyszerűbb módja annak, hogy kiterjeszd a WiFi jelet egész otthonodra. Akár 260 m2-es területen minden eszköz gyors és stabil internethez férhet hozzá (két egységet használva). Az ugyanezen márkával rendelkező routerekhez hasonlóan a rendszer felállítása nagyon egyszerű és intuitív. A TP-LINK esetén a gyenge pontok megszűnnek. Nem kell a házban körbejárnod, hogy magasabb lefedettségű pontot találj. Ez a szatellit-pár gyors és stabil kapcsolatot biztosít a házban, sőt még a kertben is. Nagy előnye, hogy több mint 100 eszköz gond nélkül csatlakoztatható a Deco M4 rendszerhez. 

A TP-LINK Deco M4 WiFi rendszer legfontosabb jellemzői

  • A legmodernebb WiFi bővítő rendszer
  • A két szatellit 260 m2 területet fed le
  • Akár 100 eszköz csatlakoztatható a rendszerhez
  • Mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es sávban működik
  • Sebessége akár 1,167 Mbps
  • Könnyen telepíthető a mobiltelefonos alkalmazással
  • Szülői felügyelet
  • Kompatibilis az Amazon Alexával és más Deco modellekkel

TP-LINK Deco M4: Nagy sebesség és nagy stabilitás

A TP-LINK Deco M4 nagy sebességgel és kiváló stabilitással rendelkezik. A weboldalak lassú betöltése a múlté a TP-LINK-nek köszönhetően. 802.11ac vezeték nélküli technológiát használ, amely akár 3-szor gyorsabb kapcsolatot biztosít a korábbi generációs routerekhez képest és több mint 100 csatlakoztatott eszközhözt képes kezelni. Mindemellett a nagy sebességet első osztályú stabilitás fenntartása mellett biztosítja.

A TP-LINK Deco szatellitek a lehető legmagasabb csatlakozási sebességet biztosítják az egyes készülékeknek, és együtt egy stabil WiFi hálózatot alkotnak. Mikor eltávolodsz az egyik adótól, az internet-hozzáférést egy másik adó fogja nyújtani, amely a hatótávolságon belül van. Ennek köszönhetően szabadon sétálhatsz a házban, és dolgozhatsz vagy szórakozhatsz, ahol csak akarsz.

A Deco M4 egyszerű telepítése

A teljes Deco rendszer telepítése egyszerűen, egy mobilalkalmazáson keresztül történik. Kövesd a telefon kijelzőjén megjelenő utasításokat, és néhány perc múlva mindent beállít és teljesen működőképes lesz. Minden eszközön van szülői felügyeleti szolgáltatás, amely segít beállítani, hogy a gyerekek mennyi időt tölthetnek az interneten, vagy blokkolhatod a nem kívánt tartalmat.


Paraméterek

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router

Típus

Típus Dual-band

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 167 Mb/s

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi sávok 2,4 GHz, 5 GHz

Biztonság

Titkosítás WPA-PSK, WPA2-PSK

Csatlakozók

LAN 1 ×
WAN

Antenna tulajdonságai

Antenna teljesítménye 3 dBi

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready, Szülői felügyelet
DHCP funkció Szerver, Client

Méretek és tömeg

Mélység 9,07 cm
Szélesség 9,07 cm
Magasság 19 cm

Szín

Szín Fehér

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel
Kód:  TP880f
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  Deco M4(2-Pack)
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20