Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TP-LINK Archer VR2800v

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK Archer VR2800v

A TP-LINK Archer VR2800v egy VDSL2 modem Super VDSL technológiával (VDSL2 Profile 35b), ami a legújabb DSL technológia. A letöltési sebesség elérheti a 350 Mbps-ot, ami akár 3,5-szer gyorsabb, mint az előző generációs modemek. Ráadásul az Archer VR2800v kompatibilis a vezető internetszolgáltatókkal. A G.Vector és az RNC technológiák csökkentik a DSL vonal interferenciáját és biztosítják a stabilabb adatátvitelt.

A TP-LINK Archer VR2800v VDSL2 modem legfontosabb jellemzői

  • Dual-Band (2,167 Mbps 5 GHz-en + 600 Mbps 2,4 GHz-en)
  • VDSL 35b-350 Mbps-os profil
  • MU-MIMO támogatás
  • Akár hat DECT telefon és 2 × analóg telefon csatlakoztatható
  • 1 GHz-es Dual-Core Broadcom processzor
  • Két USB 3.0 port és négy Gigabit Ethernet port

Erőteljes VDSL2 modem

A modem sebessége 5GHz-en 1667Mbps-ig terjed, a 2.34 GHz-es sávban pedig akár 600Mbps-ig, ugyanakkor a 802.11ac Wave 2 WiFi-t négy innovatív technológiával használja, hogy az otthoni hálózaton új szintre emelje a vezeték nélküli sebességet, a lefedettséget és mindenekelőtt a stabilitást. A NitroQAM és a 4-Stream akár 25% -kal növeli a vezeték nélküli teljesítményt, így élvezheted a mindennapi munkát, például a az e-mailek küldését, az internetezést, 4K-s videók streamelését vagy az online játékokat.
Az Archer VR2800v négy nagy teljesítményű külső antennával rendelkezik, hogy biztosítsa a tökéletes lefedettséget otthonod vagy irodád minden helyiségében. Ez a modem egy speciális sugárformázó technológiával is rendelkezik, amely vezeték nélküli eszközöket keres és optimalizálja a kapcsolatukat még akkor is, ha másik szobába költöznek. A készülék egy másik előnye, hogy könnyen beállítható és kezelhető a Tether mobilalkalmazáson keresztül.


Paraméterek

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 2 800 Mb/s

Csatlakozók

LAN 3 ×
WAN
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Interfész

Haladó funkciók Gigabit LAN, MU-MIMO

Típus

Típus VDSL
Kód:  TP785b5
Termékszám:  Archer VR2800v
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20