Oldal frissítése

TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band

4,4 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band


Főbb jellemzői:

  • Támogatja a a következő generációs Wi-Fi szabványt: 802.11ac  
  • Egyidejű 2.4GHz 450Mbit / s és 5 GHz-es 1300Mbit / s kapcsolat, a teljes rendelkezésre álló sávszélesség 1,75 Gbit / s
  • 3 lecsatolható kétsávos antenna maximális vezeték nélküli lefedettséget biztosít minden irányban, nagy megbízhatósággal
  • Nyalábformálás technológia rendkívül hatékony a vezeték nélküli kapcsolatok stabilitásában
  • USB 3.0 port és USB 2.0 - az egyszerű helyi nyomtató- fájlmegosztás és média fájlok átvitele érdekében a hálózati eszközökön keresztül és távolról FTP szerveren keresztül
Archer C8
Archer C8 AC1750

Szupergyors átviteli sebesség garantálja a tökéletes vezeték nélküli lehetőségeket

Az Archer C8 van a következő generációs vezeték nélküli 11ac szabvánnyal van felszerelve, amely lehetővé teszi az akár 1,75 Gbit / s, 1,3 Gbit / s teljes átviteli sebességet, kevesebb interferenciával az 5 GHz-es sávban, és 450 Mbit / s átviteli sebességet a 2,4 GHz-es sávban. Ultra gyors 800MHz-es dual core processzor központ felel az erős, gyors és stabil Wi-Fi teljesítményért, Ethernet vagy USB csatlakozási lehetőségekkel. 
A teljes otthoni lefedettség és kiváló gigabites vezeték nélküli hálózat ideális nagy sávszélességet igénylő alkalmazásokhoz, mint például a HD video streameléséhez és online játékokhoz. A szupergyors kapcsolati sebességet már az otthonában is élvezheti.


Nyalábformálási technológia a hatékony vezeték nélküli kapcsolatért

A nyalábformálási technológiával mgáldott Archer router megtalálja a C8 csatlakoztatott eszközeit és növeli a vezeték nélküli hálózat jelerősségét azokban az irányokban. Ezáltal célzott és nagyon hatékony vezeték nélküli kapcsolat létesítését segíti elő.


Nagyobb lefedettség

3 kétsávos, cserélhető ARCHER C8  router antenna nagy teljesítményű jelerősítő biztosítja a folyamatos, gyors átviteli sebességet minden eszközéhez, emellett gondoskodik a Wi-Fi jelerősség kiterjesztéséről az egész házban. 

Archer C8 AC1750

Gigabites vezetékes adatátvitel, ultra nagy sebesség

Teljesen árnyékolt Gigabit WAN-LAN portok kiváló teljesítményt biztosítanak a WAN LAN 1000 Mbit / s sebességgel. Az Archer C8 router elég fejlett ahhoz, hogy hihetetlenül erős és rendkívül gyors hálózati kapcsolatot biztosítson.


Dupla USB portok

Egy ultragyors USB 3.0 port és egy USB 2.0 porton keresztül könnyen megoszthatja a nyomtatót helyileg, a média fájlokat pedig a hálózati eszközökön vagy az FTP szerveren keresztül távolról. Az USB 3.0 akár 10-szer gyorsabb hozzáférést  garantál az USB merevlemezhez, mint a régebbi USB 2.0 port.


A modern és elegáns

  Az Archer C8 modern megjelenését a felhasználók igényeihez mérten alakították ki, hogy idomuljon a modern háztartások eleganciájához. A hátsó ventilátorok biztosítják a folyamatos, zökkenpmentes teljesítményt.
A különleges formája, könnyő kezelhetősége és kiemelkedő teljesítménye teszi divatosság és igazán elegánssá. 

A modern és elegáns
r

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 750 Mb/s

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Antenna tulajdonságai

Antenna típusa Levehető

Interfész

USB funkciók Print Server
Kód:  TP640p
Termékszám:  Archer C8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05