Oldal frissítése

TP-LINK Archer C2300

4,9 27 értékelés
33 790 Ft

TP-LINK Archer C2300

A C sorozatú TP-LINK Archer router ki tud szolgálni egyidejűleg egy egész flottányi eszközt minimális válaszidővel és a maximális sebességel. Használd ki teljes mértékben a nagy teljesítményű számítógépedet, okos tévédet vagy a játékkonzolaidat. Hagyd, hogy a család akár 4K UHD videókat streameljen miközben online játékokat játszol. Az új MU-MIMO (Multi-User MIMO) technológia alkalmazásával, amelynek célja, hogy az eszközök egyszerre tudjanak működni, anélkül, hogy a WiFi elveszítené a sebességét. A router minden eszköznek a legjobb sávot biztosítja automatikusan, hogy optimális teljesítményt eléréséhez. Hogy a gördülékeny működést minden körülmények között biztosítani tudja, a router egy nagy teljesítményű, kétmagos processzorral és egy hálózati forgalomra specializált társprocesszorral rendelkezik. Annak érdekében, hogy akár a távoli sarkokat is elérhesse, a RangeBoost nyalábformálási technológiát használja a 3 antenna hatékony kihasználásához. A sebesség mellett a TP-LINK Archer C2300 WiFi Router elegáns design-jával is kiemelkedik.

A TP-LINK Archer C2300 WiFi Router legfontosabb jellemzői

  • Extra gyors kétsávos kapcsolat (600 Mbps 2,4 GHz-en és 1 625 Mbps 5 GHz-en)
  • MU-MIMO technológia, egyidejű adatküldés több eszköznek
  • A sugárzás elosztása segítségével javítva az általános teljesítményt
  • 3 antenna nyalábformálással a maximális WiFi lefedettségért
  • Nagysebességű kábeles csatlakozás (4 × GLAN)
  • Egyszerű nyomtató- vagy a fájlmegosztás (1 x USB 3.0)
  • Szülői felügyelet a gyermekek vagy alkalmazottak hozzáférésének korlátozására
  • Alkalmazás az egyszerűsített telepítéshez és adminisztrációhoz

A TP-LINK Archer router terheléselosztása

A kevésbé sebességigényes feladatokat, mint például e-mailek küldése, vagy az alkalmi webböngészés, a 2,4 GHz-es sáv kezeli, ahol a sebesség elérheti az 600 Mbps értéket. Az olyan igényes feladatoknál, mint például a HD video streaming vagy az online játékok, az 5 GHz-es sáv paraméterei megfelelőbbek, itt a sebesség elérheti a hihetetlen 1625 Mbps értéket. A TP-LINK Archer C2300 router mindkét sávot egyszerre képes kezelni, így az adatátviteli sebesség összességében eléri a nagyon tiszteletreméltó 2,25 Gbps értéket. Ilyen adatátviteli sebességgel már könnyedén mozgathatóak a nagy fotó, zene és videó gyűjtemények.

Gyors kábelcsatlakozás és megosztás

Az Archer arzenáljának részei a gyors csatlakozók a hálózati eszközök és perifériák részére. Hátsó penelen 2 port - egy nagy sebességű USB 3.0 típus található. Ezeken keresztül lehet a routerhez csatlakoztatni a nyomtatót vagy külső merevlemezeket, és így könnyedén megosztani a fájlokat a hálózaton. A 4 gigabites Ethernet port segítségével eszközeid vezetékes csatlakozással a maximális teljesítményt tudják biztosítani.

Vezéreld alkalmazással

A TP-LINK a Tether alkalmazással könnyebb hozzáférést biztosít a router kezelőfelületéhez. A Tetherrel olyan beállításokat vezérelhetsz bármilyen Android vagy iOS eszközről, mint a szülői felügyelet vagy a média megosztás, információt kaphatsz a router állapotáról, megnézheted ki kapcsolódik hozzá és milyen jogosultságokkal rendelkezik.


Paraméterek

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi sávok 2,4 GHz, 5 GHz

Funkciók

Jellemzők Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 2 250 Mb/s
Sebesség 2,4 GHz-en 1 733 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Titkosítás WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Antenna tulajdonságai

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready, Virtual Server, VPN
DHCP funkció Szerver, Client, DHCP Client List, Address Reservation

Méretek és tömeg

Mélység 16,4 cm
Szélesség 21,6 cm
Magasság 3,68 cm
Kód:  TP640q9
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  Archer C2300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15