Oldal frissítése

TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band

4,6 78 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TP-LINK Archer C2 AC750 Dual Band

A TP-LINK Archer C2 router új WiFi - 802.11ac generációval lép a piacra, amely akár háromszor gyorsabb lehet mint az n sáv. Hozd ki a maximumot az otthoni hálózatodból és iktasd ki a szomszéd készülékének zavarását. Beállításával megbirkózik bárki és perceken belül készen leszel vele. Elég kihasználni a csatolt telepítő CD-t és a részletes útmutató alapján helyesen bekötni a kábeleket. Ezután már csak élvezned kell a gyors és stabil kapcsolatot.

733 Mbps duál csatlakozás munkára vagy szórakozásra


A router 2.4 GHz-es és 5GHz-es sávban dolgozik egyidejűleg, ami biztosítja a hálózat hihetetlen teljesítményét. Az egyidejű kétsávos átvitel két specializált hálózat használatát teszi lehetővé, sokszoros sávszélességgel. Az 5GHz külön igényes átvitelre van fenntartva, mint például a nagy fájlok letöltése, HD videók streamelése vagy multyplayer játékok játszása. A gyengébb 2.4 GHz tökéletesen elég az interneten való barangolásra, szociális hálók követésére vagy e-mailek küldésére. A stabil jel két levehető antenna segítségével terjeszthető. Megfelelő elhelyezéssel nem okoz problémát az egész ház lefedése sem.

Gigabit-et szeretnél? Nem gond


A készülék USB port-tal rendelkezik a helyi, megosztott nyomtató számára vagy külső diszk csatlakoztatására. Napjainkban a klasszikus kábeles csatlakoztatást előnyben részesítő felhasználók száma sem elenyésző. A négy gigabites port pontosan ezen csoportnak okoz leginkább örömet. A vendégeknek külön WiFi kapcsolat hozható létre, saját jelszóval. Elegáns és főleg biztonságos megoldás. A jövőben nem kell aggódnod a komplikációktól. A router ugyanis az IPv6 tanúsítvány teljes támogatásával büszkélkedhet.

Részletes véleményeket ITT találsz a termékről

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac

Funkciók

Jellemzők Router

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 750 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Titkosítás WEP 64bit, WEP 128bit, WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA2-PSK

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN
USB 2.0

Antenna tulajdonságai

Antenna típusa Levehető

Interfész

Haladó funkciók IPv6 Ready, Virtual Server, Szülői felügyelet
USB funkciók Print Server
NAT funkciók Port Triggering, DMZ (Demilitarized Zone), UPnP
DHCP funkció Szerver, Client, DHCP Client List, DynDNS, NO-IP

Méretek és tömeg

Mélység 14,4 cm
Szélesség 23 cm
Magasság 3,5 cm

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel
Kód:  TP640l
Termékszám:  Archer C2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10