Oldal frissítése

Bigjigs fafigurák - Medve család

4,9 8 értékelés
5 890 Ft

Bigjigs fafigurák - Medve család

A legkedveltebb játékok gyakran a legegyszerűbbek is egyben. Repüljön vissza gyermekkorába, és ismerje meg gyermekeivel együtt e bájos medvecsaládot, amely teljes egészében fából készült. Medve úrral, Medve asszonysággal és két kis bocsukkal remekül fognak szórakozni mindannyian számtalan délutánon át. E klasszikus gyermekjáték lehetővé teszi a figurák arcának és ruházatának kicserélését. Az egyes elemek számtalan módon kombinálhatók, miközben a játék remek szórakozást biztosít az egész családnak. A játék elősegíti a gyermeki fantázia, koordináció és ügyesség fejlődését, 3 éves kortól ajánlott.

A figurák az 1985-ben alapított angol Bigjigs gyártó műhelyéből származnak, amely kezdetben kizárólag fa puzzle-k gyártásával foglalkozott. Minden játékuk kézzel és a cég alapítóinak nagy gondoskodásával készült, akik később a piacon értékesítették termékeiket. A vásárlók hamar megszerették a bájos játékokat, s a termékkínálat bővítésére, postai úton történő szállítás biztosítására, illetve katalóguson keresztüli rendelés biztosítására kérték a gyártót. A Bigjigs Társaság továbbra is a család tulajdonában áll. Termékeik Nagy-Britanniában és Nyugat-Európában is nagy népszerűségnek örvendenek. Minden Bigjigs játékot Angliában terveztek. A Bigjigs gyártócég játékainak minőségét tesztek igazolják, és megfelelnek minden értékesítési feltételnek az EU-ban, illetve az USA-ban.


 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 24 db

Téma

Téma Állatok

Anyag

Anyag Fa

Puzzle típusa

Puzzle típusa Berakós

Anyag

Anyag Fa

Tulajdonságok

Típus Formaberakó puzzle
Rendeltetés Beltéri
Motívum Állatkák
Kód:  BGJ142
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  691621087664

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15