Oldal frissítése

My Little Pony Rainbow Dash

Kiegészítők a termékhez

My Little Pony Rainbow Dash

25 cm magas Rainbow Dash, a My Little Pony plüssjátéka minden My Little Pony rajongónak nagy örömet okoz majd. Az aranyos pegazusnak gyönyörű rózsaszín szeme van, világoskék szőrű, sörénye és farokszőre pedig a szivárvány színeiben pomázik. A hátán kék szárnyak és hímzett díszítés található villám és felhő formájában. A Rainbow Dash póni nagy önbizalommal és nagyszerű fizikai képességekkel rendelkezik. Szeret versengeni, a veszítés fogalma pedig nem szerepel a szótárában, elveszíteni, és mindenáron a figyelem középpontjában szeretne lenni.

A kék Rainbow Dash My Little Pony plüssjáték legfontosabb jellemzői

  • Plüss tengeri pegazus
  • A kis póni barátsága valódi varázslat
  • Gyönyörű kék ??színű plüss borítás és szivárványos sörény és lófarok
  • Minőségi plüssből készült
  • Puha és kellemes tapintású
  • Jó móka

Lágy, kitömött plüssállat

A kék repülő póni, Rainbow Dash egy puha plüssből készült, kellemes tapintású játék. Nagyon szerető társ, szereti ha ölelgetik és biztosan a gyermeked kedvenc barátja lesz, akivel még az elalvás sem okoz majd problémát a kiságyban. Add meg gyermekeidnek ezt a gyönyörű, puha, plüssjátékot, amellyel gyermekeid órákig kiélvezhetik a sok-sok mulatságot, amit a játék kínál.
Paraméterek és specifikációk:
Anyag:
Plüss
Magasság:
25 cm
Szín:
Kék

Ajánlott életkor:
3 év alatt

 
 
Kód:  HRAif0354g
Termékszám:  ASRT5010993332601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20