Oldal frissítése

My Little Pony Plüss sellőpóni Pinkie Pie

Kiegészítők a termékhez

My Little Pony Plüss sellőpóni Pinkie Pie

A  My Little Pony plüss Pinkie Pie sellőpóninak, amely 25 cm magas, az Én kicsi pónim: A barátság varázslat című animációs sorozat minden rajongója örülni fog. A bájos, rózsaszín kis póni gyönyörű szemével és gyönyörű, rózsaszín sörényével és farkával lenyűgözően néz kiOldalán hímzett díszítés van. Pinkie Pie nagyon barátságos, segítőkész és energikus, rengeteg barátja van. Különböző hangszereken játszik, zenét is szerez, sőt dalszövegeket is ír. Szereti az édességeket és szereti vendégül látni a barátait.

A Pinkie Pie My Little Pony rózsaszín plüss póni legfontosabb jellemzői

  • Plüss sellőpóni
  • Az Én kicsi pónim: A barátság varázslat című sorozat alapján készült
  • Gyönyörű rózsaszín póni
  • Kellemesen puha plüss anyagból készült
  • Puha és kellemes tapintású
  • Nagyon jó móka

Puha plüss kedvenc

A Pinkie Pie rózsaszín sellőpóni puha plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású. Nagyon kedves, szereti, ha megölelik és biztosan rövid időn belül a gyermekek kedvenc barátja lesz, akit magukkal visznek minden este a kiságyba. Lepd meg gyermeked ezzel a gyönyörű, puha, plüss játékkal, amellyel sok-sok örömteli pillanatot élhet majd át.
Jellemzők:
Anyag:
Plüss
Magasság:
25 cm
Szín:
Rózsaszín

Ajánlott életkor:
3 éves kortól

Kód:  HRAif0354i
Termékszám:  ASRT5010993332601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20