Oldal frissítése

Metal Earth Wright Airplane

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Metal Earth Wright Airplane

Ez biztosan felkelti a szenvedélyes modellezők illetve a részletek és a maximális precizitás szerelmeseinek érdeklődését. A Metal Earth modellek mindenkit lenyűgöznek. Ez az egyedi 3D acél készlet próbára teszi a türelmet és kézügyességet. A végeredmény azonban mindenképpen megéri, az elkészült modell remek dekoráció a valósághű megjelenésének és kidolgozott részleteinek köszönhetően. Az egyes elemek lézervágással készülnek, minden tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Nincs szükség rögzítőelemekre. A Wright Airplane összeállított modellmérete: 10 × 5,1 × 2,1 cm.

A Metal Earth Wright Airplane fém makett főbb jellemzői

  • Lenyűgöző fém 3D készlet kidolgozott részletekkel
  • A Metal Earth modellek elemei lézervágással készülnek
  • Az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz
  • Nincs szükség rögzítőelemekre
  • A Wright Airplane modell 14 éves kortól alkalmas

Hogyan működik?

A makett elemei acéllemezen érkeznek. Ezek eltávolításához használj kisollót (nem tartozék). Az elemek kis kapcsok segítségével kapcsolódnak egymáshoz, azaz a megfelelő ellenpéldányhoz egy kampós résszel csatlakoznak a nyílásba. A kampót hajlítsd meg vékony fogóval (nem tartozék). Hozd létre egyenként az összes kapcsot az utasításoknak megfelelően, a munkád gyümölcseként pedig élvezd az igazán valósághű remekművet.

Méretek összeállítás után:
10 × 5,1 × 2,1 cm

Nehézség:
közepes


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 14 éves kortól

Darabszám

Darabszám 24 db

Téma

Téma Repülőgép

Anyag

Anyag Fém

Puzzle típusa

Puzzle típusa 3D
Puzzle jellemzői Szabálytalan alakú
Kód:  HRAbz24246
Termékszám:  0032309010428

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05