Oldal frissítése

Lexibook Spiderman Kétnyelvű oktató laptop, cseh/angol, 124 tevékenység

15 990 Ft

Lexibook Spiderman Kétnyelvű oktató laptop, cseh/angol, 124 tevékenység

Szeretnél szórakoztatni és egyben kedveskedni egy kis kíváncsi embernek? Szerezz be neki egy saját Lexibook Spiderman igazi gyerekeknek szóló, kétnyelvű oktatófüzetét. A népszerű akcióhős, Pókember által ihletett oktatófüzet a tanulás szórakoztató világába vonzza gyermekeidet. A 124 különböző tevékenységnek köszönhetően a gyerekek könnyedén, szórakoztató módon ismerhetik meg a matematikát, a logikát és a zenét. A 24 x 18 x 3,6 cm-es Lexibook gyermeknotebook színes LCD-kijelzővel, animációkkal, valamint valódi funkcionális billentyűzettel és vezérlőhuzalos egérrel van felszerelve. A notebook 2 db AA ceruzaelemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz. Az oktatási modulok különböző nehézségi fokozatokra vannak felosztva, 5 éves kortól alkalmasak. Így minden gyermek megtalálhatja kedvenc tevékenységét, amely segíti a fejlődését. A Lexibook Spiderman oktatólaptoppal a gyerekek nagyszerűen és okosan szórakozhatnak.

A Lexibook Spiderman Kétnyelvű oktató laptop, cseh/angol, 124 tevékenység főbb jellemzői

  • A Lexibook Spiderman Kétnyelvű oktató laptopot a népszerű akcióhős, Pókember ihlette
  • Ez a laptop a tanulás szórakoztató világába vonzza gyermekeidet
  • A 124 különböző cseh vagy angol nyelvű tevékenységnek köszönhetően a gyerekek könnyedén, szórakoztató módon ismerhetik meg a matematikát, a logikát és a zenét
  • A Lexibook gyermeklaptop méretei: 24 x 18 x 3,6 cm
  • A Lexibook Spiderman kétnyelvű oktatási laptopszínes LCD-kijelzővel, animációkkal, valódi működő billentyűzettel és vezetékes vezérlésű egérrel van felszerelve
  • A notebook 2 db AA ceruzaelemmel működik
  • A termék tartalmazza az elemeket
  • Az oktatási modulok különböző nehézségi fokozatokra vannak felosztva, 5 éves kortól alkalmasak
  • A Lexibook Spiderman kétnyelvű oktatólaptoppal végzett tevékenységek támogatják a gyermek teljes körű fejlődését

A Lexibook Spiderman kétnyelvű oktatólaptop remek társ tanuláshoz és szórakozáshoz egyaránt

A modern technológia gyermekkorunktól kezdve minden életkorban lenyűgöz bennünket. A Lexibook Spiderman kétnyelvű oktatólaptop praktikus mérete miatt kisgyermekek számára is ideális. Ráadásul a népszerű akcióhőssel, Pókemberrel készült animáció elvarázsolja a gyerekeket, és a különféle játékok és rejtvények közben szívesen tanulnak, és töltik el a szabadidejüket.

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 4 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs

Játék kategória

Játék kategória Számítógépes és konzoljátékok
Kód:  HRAbz24813a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380743098005
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10