Oldal frissítése

Lexibook digitális, újratölthető adó-vevő 5 km-es hatótávolsággal, töltőállomással, 8 csatornával

4,8 5 értékelés
30 190 Ft

Lexibook digitális, újratölthető adó-vevő 5 km-es hatótávolsággal, töltőállomással, 8 csatornával

A gyerekek állandóan új szórakozási módokat keresnek, ezért előkészítettük nekik a minőségi Lexibook vezeték nélküli walkie talkie készletet gyerekeknek. 8 állítható csatornát nyújt, ezért nem fenyeget, hogy a gyerekeket zavarná a többi adó-vevő. Nyílt téren a walkie talkie hatótávolsága 5 km. Dombos terepen vagy városban kisebb hatótávolságra számíthatsz, ellenben akadályok nélküli területen megnő. A töltési szintről a lemerült akkumulátor jelző nyújt információkat a gyerekeknek, amellyel figyelemmel követhetik a fennmaradó működési időt. A gyerekek biztosan örülni fognak, hogy az igényeik szerint beállíthatják a gyerek walkie talkie hangerejét, így a kalandos játékokon a lehető legcsendesebbek lehetnek. A walkie talkie 6 éves kortól fogja lekötni a gyerekeket.

Walkie talkie gyerekeknek Lexibook digitális, újratölthető adó-vevő 5 km-es hatótávolsággal, töltőállomással, 8 csatornával ...

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 6 éves kortól

Tulajdonságok

Rádió lefedettség 5 km
Funkciók hangerő beállítása, Akkumulátor lemerülés-jelző
Csatornák száma 8

Akkumulátor

Típus Töltés

Szín

Szín Kék

Csomag része

Csomag része Adókészülék/ek
Kód:  HRAkc04201
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380743089478

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10