Oldal frissítése

Intex felfújható bálna

Leárazás -6 %
4 490 Ft 4 790 Ft

Intex felfújható bálna

A vízen való kikapcsolódáshoz remek választás ez a felfújható gumimatrac az ismert INTEX gyártótól. A medencében használható vízi matrac azonnal felkelti az érdeklődésedet, így még jobb lesz a nyári időtöltés. A minőséget fontosnak tekintette a gyártó, így a legkeményebb vízi csaták során sem hagy cserben. Kiváló minőségű PVC az anyaga. Nemcsak az eredeti stílusa és élénk színeit kápráztatnak el hanem az említésre méltó 40 kg teherbírása is. Felnőtteknek készült, valamint gyerekek is használhatják 3 éves éves kortól. A felfújható gumimatrac nem hagy cserben, ha békére és néhány nyugodt percre vágysz - a népszerű INTEX gyártó terméke szuper megoldás erre. A matrac méretei: 140 × 168 cm (szé x ho/mé).

Gumimatrac Intex felfújható bálna ...
Gumimatrac Intex felfújható bálna ...

A hasznos Intex felfújható bálna termék fontosabb előnyei

  • Ha nyáron a vízben való pihenést vagy szórakozást sem veted meg, akkor elengedhetetlen a számodra ez a felfújható vízi matrac a neves INTEX gyártótól
  • PVC az anyaga
  • 40 kg a terhelhetősége
  • 3 éves korú és idősebb gyerekek számára ajánlott
  • A hasznos INTEX felfújható vízi matrac méretei 140 × 168 cm (szé x ho/mé)
  • Ha megsérül, a hozzá járó javítókészlettel könnyedén megjavíthatod

Remek kiegészítő felszereléssel lepheted meg magad

A hasznos INTEX felfújható vízi matrac segítségével még jobb lesz a medencében, ugyanakkor kitűnő választás tengerparti nyaraláshoz is. A minőségi anyagoknak hála hosszú élettartammal büszkélkedhet. Azonban ha mégis megsérül, a hozzá járó javítókészlettel javíthatod a felületét. A kiváló minőségű INTEX felfújható gumimatrac jól kihasználható a medencében vagy a tengerben.

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Tulajdonságok

Típus Nyugágy
Alak Bálna
Felszerelés Javítókészlet
Anyag PVC
Terhelhetőség 40 kg

Méretek

Hosszúság/mélység 168 cm
Szélesség 140 cm

Tulajdonságok és felszereltség

Felszerelés Javítókészlet
Anyag PVC
Maximális terhelhetőség 40 kg
Kód:  HRAls5158
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  6941057422626

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20