Oldal frissítése

Hugmee Chicken Aimee

4 990 Ft

Hugmee Chicken Aimee

Szeretnél egy igazán szeretnivaló plüssjátékot? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a népszerű SQUISHMALLOWS plüss, amely 3 éves kortól javasolt. Ezenfelül lojális barátja lesz a gyermekednek. Squishmallows plüssről van szó, mely nagyon puha. Ezen SQUISHMALLOWS plüss magassága: 25 cm.

Te is hallotál már a Squismallows-ról? A plüss találó elnevezése a marshmallow, azaz mályvacukor szóból ered, mert ugyanolyan puhák és ölelgetésre találták ki őket. Kisgyermekek számára is alkalmasak, mivel nem tartalmaznak műanyag vagy egyéb kemény részeket. Ez a változatos kollekció a minták, formák és méretek széles választékát kínálja. Ráadásul a különleges, gyűrődésmentes töltetnek köszönhetően gépben is kimoshatók. Ez az aranyos Squishmallows plüss 25 cm magasságal büszkélkedhet.

Hugmee Chicken Aimee fontosabb jellemzői

  • Eme SQUISHMALLOWS plüss fajtája: csirke
  • Lojális barátja lesz a gyerekednek
  • 3 éves kortól javasolt
  • Puha kivitelét egyből megkedveli a kisgyermeked
  • A kapós SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága: 25 cm

A pihe-puha Hugmee Chicken Aimee plüss legfontosabb jellemzői

  • A Squishmallows plüss úgy néz ki, mint egy csirke
  • Aki meglátja, azonnal megszereti, annyira puha
  • 3 éves kortól ajánljuk
  • A kollekció több, mint 450 féle plüssből áll
  • Az aranyos Squishmallows plüss magassága 25 cm

Ne hiányozzon nálad sem a Squishmallow!

A Sqishmallows mindenkinek örömet szeret, legyen kicsi vagy. Ha idősebb gyerkőcnek szánod, kettős célt szolgálhat: lehet vele játszani, de dekorációs elemnek sem utolsó. A figurák gyűjthetőek, így a felnőttek is értékelni fogják. Több mint 450 féle, különböző színű és formájú Squishmallows fajtával találkozhatsz. Minden Squishmallows-nak egyedi a története és a neve is. Válaszd a neked leginkább tetszőt! Ezekből az egyedi plüssökből létrehozhatod a saját családodat, így egyedi és megismételhetetlen gyűjtemény birtokosa lehetsz.

Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 25 cm

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Állat
Plüss fajtája Csirke

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc07526
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  196566416253

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15