Oldal frissítése

Toucan Connect Video Conference System 360

Leárazás -9 %
224 790 Ft 246 190 Ft

Toucan Connect Video Conference System 360

Toucan Connect Video Conference System 360 - Teljes körű konferenciatermi rendszer

A szabadon álló 360°-os videokonferencia-rendszer teljes körű megoldást kínál nagyméretű képzésekhez, konferenciákhoz és bizalmas beszélgetésekhez. Az elegáns kialakítás és a kompakt méret a Toucan Connect 360 videokonferencia-rendszert könnyen hordozhatóvá teszi, így egyszerűen elhelyezhető különböző helyiségekben. Összesen 4 megjelenítési mód közül választhatsz. A precíz hangrögzítésről 4 beépített mikrofon gondoskodik, amelyeket az AI Voice Tracking támogat, így a Toucan Connect mindig a beszélőre összpontosít. A rendszer 5 W-os hangszóróval van felszerelve, amely elegendő hangot biztosít a hívásokhoz, és szabadidődben zenehallgatásra is használhatod. A Plug & Play megoldás időt takarít meg, mivel a Toucan Connect Video Conference System 360 használatának megkezdéséhez nem kell semmilyen kísérőszoftvert vagy illesztőprogramot letöltened.

A Toucan Connect 360 videokonferencia rendszer legfontosabb jellemzői

  • Könnyen hordozható videokonferencia rendszer
  • 4 beépített mikrofon visszhangszűréssel és AI hangszórókövetéssel
  • A webkamera 360°-os nézettel és 4 megjelenítési móddal rendelkezik (Panorama, Split, Focus, Grid)
  • A Toucan Connect 5 W-os hangszóróval rendelkezik
  • A kezelőszervek a hangszóróegységen találhatók
  • Rendszer csatlakoztatása USB-kábelen keresztül
  • A Plug & Play megoldás időt takarít meg
  • Rugalmas elhelyezési lehetőségek
  • Kompatibilis a legnépszerűbb alkalmazásokkal
  • Az adatvédelmet a mellékelt webkamera védőburkolat biztosítja

Csomag tartalma:hangszóró, 360°-os kamera, kameratok, USB kábel (2 m), EU hálózati adapter (2 m)

Plug & Play rendszer a kényelmed érdekében

Az egyszerű Plug & Play interfésznek köszönhetően a Toucan Connect Video Conference System 360 videokonferencia rendszert a számítógépedhez történő csatlakoztatást követően azonnal használatba veheted. Nem kell semmilyen illesztőprogramot vagy szoftvert letöltened. A Toucan Connect intelligens hangszórókövetéssel és 4 különböző videokimeneti móddal rendelkezik. Ezáltal ideális rendszer nagy csoportos képzésekhez, konferenciákhoz és meghitt beszélgetésekhez. A Toucan Connect 360 kompatibilis a Skype, a Microsoft Teams, a Zoom, a Google Meet és más szolgáltatásokkal.

Magas hangminőség minden irányból

A Toucan Connect 360 videokonferencia-rendszer beépített, minden irányba ható mikrofonokkal rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy minden tag tisztán hallható legyen. Természetesen létezik technológia a visszhangok és a háttérzaj valós időben történő elnyomására a mesterséges intelligencia segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy a Toucan Connect Video Conference System 360 a beszélő személyre összpontosítson, még akkor is, ha többen is részt vesznek a hívásban. Az 5 W-os hangszóró gondoskodik a minőségi hangzásról a hívásokhoz és a zenehallgatáshoz a szabad pillanatokban.

A Toucan Connect 360 videokonferencia rendszer különböző megjelenítési módokat kínál

A 360°-os kamera megkönnyíti a hívások és videokonferenciák lebonyolítását. Valójában egyetlen kamera kényelmesen megjelenítheti az egész csapatot a 4 különböző megjelenítési módnak köszönhetően. Ezek a Toucan Connect Video Conference System 360 érintőképernyőjén keresztül érhetőek el.

  • Panorama
  • Split
  • Focus
  • Grid

Paraméterek

Felbontás

Maximális videófelbontás Full HD (1920 × 1080 px)

Tulajdonságok

Jellemzők Beépített mikrofon, Háttérzaj csökkentése

Méret & súly

Szélesség 9 cm
Magasság 28 cm
Mélység 9 cm

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Mac OS

Elhelyezés

Rögzítés Szabadon álló
Kód:  Toucan23_01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TCSC360KU-ML
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05