Oldal frissítése

Toshiba Satellite Pro R40-C

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Toshiba Satellite Pro R40-C

A Toshiba Satellite Pro R40 kompakt noteszgép tökéletes hátteret biztosít a munka számára, nem csak az irodában, hanem útközben is.A notebook nagy teljesítményű Intel Skylake kétmagos processzorral működik, amely biztosítja az összes alkalmazás gyors működését. A laptop teste műanyagból készült, mégis elegáns benyomást kelt. Ez a modell megfelelő munkaeszköz minden irodának és az úton . A telepített operációs rendszer a legújabb Windows 10.

Főbb jellemzők

  • Matt felületű kijelző a nem kívánatos visszaverődések elkerülése érdekében
  • Az Intel gyors, alacsony teljesítményű processzora
  • A nagy lemez sok dokumentumot, videót és fényképet tartalmazhat
  • Gyors USB 3.0 portok
  • HD webkamera a sima videó chathez
  • Előtelepített Windows 10

Nagyon felszerelt

A kijelző 14 "-os nagyméretű kijelzővel rendelkezik, LED-es háttérvilágítással és 1 366 × 768 felbontással. A képernyő felülete matt , így bármilyen körülmények között a napfény korlátozása nélkül dolgozhat. Az 500 GB-os merevlemez-meghajtó készen áll az adatokra.

Paraméterek

Kód:  NV351m0NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15