Oldal frissítése

Toshiba CAF X83XPL

4,0 2 értékelés
72 990 Ft

Toshiba CAF X83XPL

Lélegezz tisztább és egészségesebb levegőt káros anyagok nélkül

A Toshiba CAF X83XPL légtisztítót prémium minőségű feldolgozás, intuitív használat és minimalista megjelenés jellemzi. Nagy teljesítményű szűréssel biztosítja a káros részecskék hatékony kiszűrését, amely magában foglalja az allergéneket és a baktériumokat, így eredményez egészségesebb és üdébb levegőt az otthonodban.

Toshiba CAF-X83XPL HATÉKONY LÉGTISZTÍTÓ STÍLUSOS MEGJELENÉSSEL 

IDEÁLIS A KÖZEPES ÉS NAGY SZOBÁK SZÁMÁRA

A légtisztító eltávolítja a kellemetlen szagokat, a káros baktériumokat, a port és a penészt. A Toshiba CAF X83XPL ideális a maximum 60 m2-es helyiségekhez.

500 M3-es LÉGTISZTÍTÁS ÓRÁNKÉNT

A Toshiba CAF X83XPL készüléke eredményesen és gyorsan tisztítja meg a levegőt óránkénti CADR 500 m3-es teljesítményével. Egy pillanat alatt kicseréli a levegőt az egész lakásban.

MODERN DESIGN

A Toshiba CAF X83XPL minimalista és elegáns, keskeny kialakítása tökéletes dísze lehet minden modern belső térnek.


Hatékony ötrétegű HEPA szűrő

A Toshiba CAF X83XPL a por- vagy a pollenrészecskék 97%-át eltávolítja a levegőből és megszünteti a kellemetlen szagokat is. Az 5 az 1-ben szelektív True HEPA szűrő gondoskodik a káros anyagok megszüntetéséről és semlegesítéséről, ennek hála újra tiszta és egészséges levegőt lélegezhetsz.

Negatív ionos sterilizálás


A negatív ionos sterilizálás megakadályozza a csökkent immunitást, a fáradtságot és a kellemetlen fertőzéseket. Szabadulj meg a baktériumoktól, atkáktól, penészektől és gombáktól a környezetedben, és élvezd az egészséges levegőt.

A levegő minőségének folyamatos ellenőrzése

A Toshiba CAF-X83XPL légtisztító folyamatosan megfigyeli a PM 2,5 mikroszkopikus részecskéket a levegő bemeneti és kimeneti nyílásánál működés közben, így valós időben javítja a levegő minőségét.

360° -os szűrés

A 360°-os innovatív henger alakú szűrőnek hála a Toshiba CAF-X83XPL készüléke minden oldalról beszívja a levegőt, így a lehető leghatékonyabb levegőcserét biztosítja a helyiségben, mindezt pedig néhány perc alatt elvégzi.


A Toshiba CAF-X83XPL gyorsan orvosolja az otthoni levegő minőségét

A True HEPA 5 az 1-ben szelektív szűrő nem csak a port, füstöt, kellemetlen szagokat vagy allergiát okozó pollent távolítja el a szobából, hanem emellett a szemnek láthatatlan káros részecskéket is. Ezáltal eredményesen szabadulhatsz meg az allergénektől és baktériumoktól és szabadabban lélegezhetsz.

Szüntesd meg a fertőzés és az allergia okait

A Toshiba CAF-X83XPL légtisztító egy nagy teljesítményű szelektív szűrőt alkalmaz a negatív ionos sterilizáló technológiához, amely védelmet nyújt a fertőzésekkel és a tartós fáradtsággal szemben. Többé már nem kell orrfolyással ébredned.

A Toshiba CAF X83XPL eltávolítja a kellemetlen szagokat

A hatékony szűrőrendszer nem csak a káros részecskéket és baktériumokat szívja magába, hanem eredményesen távolítja el a nem kívánt szagokat is. Több már nem zavar majd az égett zsír szaga a konyhában vagy a macskaalom stb. Egy pillanat alatt lenyűgözően friss és tiszta levegőt kapsz.

A Toshiba CAF-X83XPL használata intuitív

A légtisztító felső része intuitív vezérlőpanellel rendelkezik, ergonomikus gombokkal és LED jelzőfénnyel, ezeknek segítségével kényelmesen állíthatod be az időzítőt, a tisztítási módot vagy az ionizálás funkciót. 3 sebesség közül választhatsz az optimális szűrési teljesítmény érdekében, az aktuális szennyezés mértékének megfelelően.

Csendes éjszakai üzemmód

A Toshiba CAF X83XPL légtisztítót csendes éjszakai móddal tervezték, amely biztosan nem zavar majd alvás közben. Nyugodt szívvel elhelyezheted a hálószobában vagy a gyermekszobában, a jobb levegőnek köszönhetően lehetővé teszi az egészséges és mély alvást.

A Toshiba CAF-X83XPL szűrő-élettartam mutatóval is rendelkezik

A beépített szűrő-élettartam mutatóval egy pillantás alatt megtudhatod, milyen állapotban van a szűrő. Szükséges a szűrő rendszeres cseréje a maximálisan hatékony légtisztításhoz.

Stílusos Toshiba CAF-X83XPL légtisztító

A Toshiba CAF-X83XPL remekel prémium feldolgozásával, hiszen kiváló anyagokból készült, amelyek zökkenőmentes működést garantálnak a készülék hosszú élettartama során. Emellett stílusos fehér megjelenésével a kompakt légtisztító mutatós kiegészítője lehet a modern szobának.


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 45 W
Légtisztító teljesítmény 500 m3/óra
Ajánlott szobaméret 60 m2
Maximális zajszint 52 dB(A)
Minimális zajszint 22 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Katalitikus, Antibakteriális

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  TOSCV003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CAF X83XPL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15