Oldal frissítése

Toro mákdaráló

5 7 értékelés
12 190 Ft

Toro mákdaráló

Az otthon őrölt máknak semmivel nem összetéveszthető íze van, fogyasztása több szempontból is jótékony hatással van az egészségre. Ha befektetsz egy otthoni mákdarálóba, nem csak a befektetésed térül meg hamar, egészségedre is jó hatással lesz. A Toro mákdaráló könnyen összerakható illetve szétszedhető, tényleg bárki el tudja sajátítani a kezelését is. A daráló teste ellenálló alumíniumötvözetből készül, amely élelmiszerbiztos ónnal van bevonva. A fa markolat kellemesen illeszkedik a kézbe, és remekül kiegészíti a daráló rusztikus kinézetét.

A Toro mákdaráló főbb jellemzői

  • Robusztus mákdaráló egészségre nem ártalmas anyagokból
  • Az alumínium ötvözetből készült malomtest élelmiszerbiztos ónnal van bevonva
  • A Toro fából készült fogantyúja kényelmes, nem fárad el a mákot daráló személy keze munka közben
  • Az asztalhoz vagy konyhaputhoz rögzítendő rész csúszásgátló felülettel van ellátva
  • A Toro mákdaráló könnyen kezelhető és egyszerűen szétszerelhető

Egyél sok mákot!

Tudtad, hogy a mák legalább 20%-ban tartalmaz minőségi fehérjét? A mák legalább 40%-a zsír. Nagyon fontos kiemelni a magas kalciumtartalmat is, amelyből az összes élelmiszer közül pont a mák tartalmaz a legtöbbet. A legfrissebb kutatások azt mutatják, hogy az emberi szervezet sokkal jobben hasznosítja az növényi eredetű kalciumot, mint a tejből vagy tejtermékekből származót, ahol a kalcium kazeinhez kapcsolódik. A Toro mákdarálónak köszönhetően mindig friss lehet otthon a mák, nem veszít így értékes, egészséges zsírtartalmából, mint a már ledarált mák, a helytelen tárolás miatt. 

Méretek: 23 × 13 × 19 cm

Paraméterek

Típus

Típus Mechanikus

Használat

Rendeltetés Mákhoz

Anyag

Anyag Fa, Alumínium

Darabszám

Darabszám a készletben 1
Kód:  LOCLO0996
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  263380
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05