Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Toro Italadagoló forgatható csappal 5l

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Toro Italadagoló forgatható csappal 5l

Nem tudod, hogy hogyan vigyél elegendő folyadékot magaddal a meleg nyári napokra? Az elforgatható csappal ellátott Toro italadagoló hatalmas, 5 literes tartályában bármit magaddal vihetsz - jeges teát, limonádét, gyümölcslevet, vizet és gyümölcsdarabokkal ízesítve, gyógynövényeket beletéve vagy akár jéggel is feldobhatod az italjaidat. Az italadagoló üvegtartállyal és menetes fedővel rendelkezik, ami miatt feleslegessé válik, hogy óvatosan kezd bele az ital kitöltésébe, ugyanis sosem borul ki és sosem csöppen mellé a tartalma. Az egyszerűen használható automatikusan adagoló csapját az egész család könnyedén tudja használni.

A Toro italadagoló legfontosabb jellemzői

  • Italadagoló elforgatható csappal
  • Hatalmas, 5 literes űrtartalom
  • Széles töltőnyílás
  • Könnyen használható és tisztítható
  • Forró és hideg italokhoz egyaránt alkalmas
  • Ideális bulikhoz, ünnepségekhez, kerti sütéshez

Méretei:
29 × 17 × 17 cm

Tömege:
1439 g

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 5 l
Anyag Üveg
Tulajdonságok Csap, Mosogatógépben mosható
Kód:  LOCLO095
Termékszám:  350673

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10