Oldal frissítése

Tornado T2

Tornado T2

Megfizethető bukósisak Tornado T2 megbízható védelmet nyújt a túrák a nyeregben egy kétlépcsős édesem. A sisak készült egyedülálló keveréke kiváló minőségű ABS műanyagból készült. A kényelem, hosszú utazás során is fel van szerelve egy bélés lélegző anyagból. Ugyancsak anti-allergén, így nem kell aggódnia, ha bármilyen kellemetlen reakciókat. Van is csuklós plexi pajzs. 

legfontosabb jellemzői

  • A sisak készült kiváló minőségű ABS keverékek
  • Kényelmes antiallergén párnázattal
  • Csuklós plexi pajzs

mérettáblázat

A sisak legyen minden autós meg úgy érzi, különösen kényelmes. Ez azért fontos, hogy válassza ki a megfelelő méretet. Pont itt kiválaszthatja azt a táblázatos formában, amelyet el kell osztani a kerülete a fej. Javasoljuk mérő áramkör mintegy 1,5 cm-rel a szemöldök.

Značení XXXS XXS XS S M L XL XXL
Obvod hlavy (cm) 50-51 52-53 54 55-56 57 58-59 60-61 62-63

Paraméterek

Sisak tulajdonságai

Kivitel Integrált
Méret L, M, S, XL
Szín Fekete, Fehér, Kék, Piros, Ezüst
Kód:  AUPR1903

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05