Oldal frissítése

Topping D50s Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Topping D50s Black

A Topping D50s DAC konverter egy HiFi láncban ideális univerzális jelforrásként szolgál az erősítő számára vagy fejlett Bluetooth vevő is lehet. A megfelelő átalakítókkal a Topping D50s konverter Android és iPhone telefonokkal is használható. Két kiváló minőségű ES9038Q2M D/A chippel van felszerelve, és az XMOS XU208 USB interfésszel együtt a maximálisan támogatott felbontása 768 kHz / 32 bit vagy DSD 512 natívan, a frekvenciaválasza pedig 20 Hz és 20 kHz között van. Választhatsz az USB, a koaxiális és az optikai bemenetek hármasa közül.

A Topping D50s DAC konverter fő jellemzői

  • Topping D50s DAC konverter mint minőségi jelforrás egy erősítőhöz
  • Bluetooth vevőként is használható
  • A kiváló minőségű ES9038Q2M D/A chipekre épül 
  • Maximális felbontása 768 kHz / 32 bit
  • Frekvenciaválasz 20 Hz és 20 kHz között
  • USB, koaxiális és optikai bemenetek
  • Tartós alumínium szerkezet
  • Egyszerű telepítés és működtetés

A Topping D50s DAC konverter tartós kialakítása és egyszerű vezérlése

A Topping D50s masszív alumínium házzal rendelkezik, amely kiváló mechanikai szilárdsággal és nagy interferencia-ellenállással bír. Egyetlen gomb és joystick segítségével meghatározható az összes beállítás, beleértve a be-/kikapcsolást, a hangerőt, a bemenet kiválasztását, a képernyő fényerejét és a PCM szűrőt. A Topping D50s DAC konverter beállításához távirányító is használható.

Kód:  TOPPf07
Termékszám:  8594193720811
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15