Oldal frissítése

TOPEAK kormányhosszabbító BARXTENDER

5 4 értékelés
6 590 Ft

TOPEAK kormányhosszabbító BARXTENDER

Már egy új LED lámpa sem fér el kerékpárja kormányán, mivel egymás mellett van a kilométeróra, a GPS, a csengő, és a fékkarok között már szinte egyáltalán nem marad hely? Vagy a kormány alakja nem engedi további felszerelés rögzítését? Pontosan az ilyen nehézségek orvoslására szolgál a Topeak BarXtender kiegészítő tartó a további felszerelésekre.

Fő sajátosságok

  • Kormányfelület kiterjesztése kerékpáros felszerelések és tartozékok rögzítésére
  • Variálható beállítás és változatos felhasználás
  • Szilárd csatlakozás kormányhoz
  • Különböző tartozékokhoz és felszerelésekhez
  • Alkalmas a legtöbb kormányra

Egy tartó, számtalan felhasználási lehetőség

A Topeak BarXtender tartó minden kerékpárost megörvendeztet magas adaptivitásával. A kormányra való rögzítéshez csak igen kevés szabad helyre van szüksége. Ezután bármilyen tetszőleges pozícióba beállíthatja, és máris sokkal több helyet nyer kerékpárja felszerelésére. A tartó alulról, elölről vagy fölülről rögzíthető a kormányhoz, attól függően, hogy kerékpárja mit tesz lehetővé, vagy Ön milyen felszerelést szeretne magával vinni a következő kerékpártúrára.

 

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Kerékpárra

Rögzítés

Uchycení zařízení k držáku Mechanikus
Kód:  SPTkn0430
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4712511827620
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15