Oldal frissítése

Topdon TCView TC002 hőkamera

4,5 8 értékelés
105 890 Ft

Topdon TCView TC002 hőkamera

Változtasd okostelefonod intelligens hőkamerává

Az USB-C porttal rendelkező okostelefonodat zsebméretű hőkamerává alakíthatod. Egyszerűen csatlakoztasd a Topdon TCView TC002 készüléket a telefonhoz, és máris hőképeket kézsíthetsz bármiről, amire szükséged van. Például észlelheted a hőszivárgást otthonodban, így akár pénzt is megtakaríthatsz. A hőkamerás alkalmazással együtt megtekintheted a rögzített képeket valós idejű értékekkel, grafikonokat készíthetsz a hőmérsékleti trendekről, és még sok minden mást is. A Topdon TCView TC002 a -20 °C és 550 °C közötti hőmérséklet-tartományban működik.

Nagyfokú részletesség és egyértelműség

A Topdon TCView TC002 hőkamera -20 °C és 550 °C között képes mérni. Könnyedén használhatod tárgyak és különböző felületek hőmérsékletének mérésére, hőszivárgás észlelésére, stb. A hőkamera erőssége a kép tisztasága, a nagyon nagy, 256 × 192 px-es IR-felbontással.

Kompatibilis iOS rendszerekkel

A Topdon TCView hőkamera csatlakoztatható mobiltelefonodhoz. A hőkamerás alkalmazásban valós idejű hőkamerás képeket tekinthetsz meg az aktuális hőmérséklettel. Ezután pontos hőmérsékleti grafikonokat készíthetsz. A hőmérsékletmérési tartományt is beállíthatod, például egy egyenes vonalra, több egyenes vonalra, egy kiválasztott területre vagy több pontra egyszerre.

Különböző mérési módszerek

Az alkalmazásban manuálisan három dimenzió közül választhatsz a hőmérséklet-szabályozáshoz:

  • PONT/VONAL (a legmagasabb és a legalacsonyabb mért értékkel)
  • FELÜLET (a legmagasabb és a legalacsonyabb mért értékkel)

A gyártó egyedülálló képjavító technológiát alkalmazott a Topdon TCView TC002 hőkamerán, amely 11 különböző színpalettát tartalmaz az élesség, a kontraszt és a képmegjelenítés beállításának lehetőségével. Ezenkívül beállíthatod a hőkép élességét és kontrasztját is.

A Topdon TCView TC002 pontosan mér

A Topdon TCView TC002 széles mérési tartományának köszönhetően -20 °C és 550 °C közötti hőmérsékletmérésre alkalmas a legkülönbözőbb helyeken. A maximális mérési eltérés mindössze ±2 °C, illetve a maximális hőmérséklet 2%-a. A Topdon TCView TC002 0,1 °C pontossággal képes hőmérsékletet mérni (a hőmérséklet kijelzése Fahrenheitben történik). Beállíthatod a hőkamera maximális és minimális hőmérsékleti határértékeit is.

A Topdon hőkamera bárhol használható

A Topdon TCView TC002 nagyszerű eszköz barkácsolók és szakemberek számára egyaránt. Használhatod a csövek ellenőrzésére és a víz- vagy hőszivárgás észlelésére. Az elektromos aljzatok és háztartási készülékek ellenőrzésére is használható az esetleges túlmelegedés észlelése érdekében. A Topdon TCView TC002 hőkamerát az autójavító műhelyek, szervizek, illetve a mezőgazdaságban és más iparágakban dolgozó szakemberek is értékelni fogják.

A kompakt méret megkönnyíti a hőkamera használatát

A Topdon TCView TC002 kompakt méretekkel rendelkezik (7,1 × 4,2 × 1,4 cm) és mindössze 30 gramm tömegű. Ezért könnyen használható iPhone-okkal és iPadekkel is. Az alumínium ház védelmet nyújt a leesések ellen. Mivel a Topdon TCView TC002 közvetlenül készülékedhez csatlakozik, nincs szükség saját tápegységre. Az alacsony, 0,35 W-os energiafogyasztás hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít 4-7 órás használat mellett a 3000-5000 mAh-s akkumulátorral rendelkező eszközökön.

A Topdon TCView TC002 hőkamera főbb jellemzői

  • A Topdon TCView TC002 hőkamerával a hőmérséklet pontos mérése lehetséges
  • Mérési tartomány -20 °C és 550 °C között
  • Előre beállított hőmérsékleti tartomány a rendellenes hőmérsékletek automatikus észleléséhez és jelentéséhez
  • Az alkalmazással rögzíthetők a hőmérsékleti adatok, és megjeleníthető egy valós idejű hőmérsékleti grafikon
  • Minden adat 256 × 192 px felbontású, letisztult kijelzőn jelenik meg
  • Tartós alumínium ház, amely akár 1 méteres esést is kibír
  • A kompakt kialakítás lehetővé teszi a Topdon TCView TC002 hőkamera könnyű hordozhatóságát
  • Ideális a lakossági hőszivárgás felderítéséhez, otthoni javításhoz, mezőgazdasághoz és szervizeléshez

Paraméterek

Csatlakozó

Csatlakozók Lightning port
Kód:  VKNGk2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TCVIEW02
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15