Oldal frissítése

TONI & GUY Damage Repair sampon 2 x 50 ml

Kiegészítők a termékhez

TONI & GUY Damage Repair sampon 2 x 50 ml

A Toni & Guy sampon a sérült hajat továbbítja   intenzív táplálkozás, extra fény és természetes megjelenés. Hatékonyan segíti a haj bármilyen károsodásának kijavítását, függetlenül annak eredetétől. A haj erősíti, helyreállítja és optimális táplálkozást és hidratációt nyújt. Ugyanakkor megakadályozza a nem kívánt törést és a hegyek törését. A haj egészséges, puha és erőteljes használat után. A Toni & Guy segítségével biztosítsa a legjobb haját!

Szánt:
Száraz és sérült haj
Hatások:

  • Erősíti, táplálja és regenerálja a hajat
  • Visszaadja a haj rugalmasságát, erejét és fényét
  • Megakadályozza a hegyek törését

Használat:
Nedves hajra, habra, majd alaposan öblítse le. A legjobb eredmény eléréséhez használja a Toni & Guy balzsamot a sérült hajra.

Hangerő:
50 ml
Összetétel:
Aqua (víz)Nátrium-lauril-szulfátCokamidopropil-betainNátrium-kloriddimetikonoltamodimetikonCarbomerCetrimonium-kloridCitromsavCocamide MEAciklopentasziloxánDimetil-palmitaminDinátrium-EDTADMDM hidantoinGlükonolaktonGlicerinGlikol-disztearátGuar hidroxi-propil-trionium-kloridMagnézium-kloridMagnézium-nitrátMethylchloroisothiazolinoneMethylisothiazolinoneKicsitParfüm (illat)PEG-45MfenoxietanolPPG-12kovasavNátrium benzoátNátrium-hidroxidNátrium-szulfátTEA-dodecil-benzolszulfonátTEA-szulfátokA trehalózTrideceth-12citronellolgeraniollimonénlinaloolCI 77891

Kód:  VLS062s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10