Oldal frissítése

TomTom VIA 62 Európa Élettartam Maps

4,3 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TomTom VIA 62 Európa Élettartam Maps

 

 

 

A TomTom VIA navigációval nem fog elveszni az utakon. Az áttekinthető 6" érintőképernyős kijelzőn valós időben ábrázolhatja az utazás menetrendjét, valamint a forgalmi adatokat. A navigáció előre megmutatja, hogy melyik sávban kell haladnia a bonyolult útkereszteződésekben, ennek köszönhetően már sosem fog rossz helyen letérni. Bluetooth-on keresztüli párosítás esetében használhatja a kihangosítót. A beépített mikrofon segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheti hívásait. A járműbe való beszerelés egy kétoldalas tartó segítségével történik, nagyon egyszerű, senkinek sem okoz gondot. 

 

Főbb jellemzők

  • Életre szóló térképfrissítés 4 x évente 
  • Ingyenes szoftverfrissítések
  • Tájékoztatás a valós idejű forgalmi információkról
  • A navigáció kihangosítóként is használható
  • Az útvonalak szinkronizálása számítógép, tablet és telefon közt
  • Az akkumulátor élettartama töltés nélkül akár 1 órán át tart 
  • 16 GB-os belső memória, valamint egy slot microSD kártyára

Valós idejű forgalmi információk

Kösse össze a TomTom navigációt az okostelefonjával Bluetooth-on keresztül, és tartsa kéznél a mindig friss forgalmi információkat és az aktuális sebességmérő radarok adatbázisát. Az intelligens valós időben történő útvonaltervezésnek köszönhetően a navigáció segítségére lesz, hogy elkerülje a forgalmi bonyodalmakat. A szolgáltatás kiértékeli a többi vezető által nyújtott forgalmi információkat és mindig a megfelelő útvonalra tereli Önt, melyen a leggyorsabban érheti el a kitűzött úti célt. 

Európa térképeinek életre szóló frissítése

A navigáció élettartama alatt a TomTom gyártó biztosítja az európai térképek ingyenes frissítését, amelyek a navigáció számítógéppel történő párosítása után érhetőek el. A térképek frissítése évente legalább 4 x történik, beleértve a közutak módosítását, valamint a sebességkorlátozásokat. Ugyanakkor a készüléken ingyenesen érhetőek el szoftverfrissítések, amelyek új funkciókkal, jobb teljesítménnyel, jobb vezérléssel ruházzák fel a navigációt.

TomTom MyDrive

Tervezze meg úti célját kényelmesen otthonról! A TomTom MyDrive szolgáltatás összeköti a számítógépét, tabletjét vagy telefonját a navigációval. Így kényelmesen megtervezheti az útvonalat a számítógépén, és elmentheti azt a kedvencek mappába. Amint a navigációt az autóban csatlakoztatja az okostelefonjához, pillanatok alatt megtörténik az úti célok és a kedvencek mappa szinkronizálása, melynek köszönhetően azonnal útra kelhet.

 

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 162,5 mm
Magasság 104,8 mm
Mélység 23,8 mm

Tömeg

Tömeg 280 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 6 " (15,24 cm)
Maximális felbontás 800 × 480 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Belső memória 16 GB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Számítógépen keresztül
Közlekedési információk fogadása Mobiltelefon

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth
Kód:  PP585v3
Termékszám:  1AP6.002.00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15