Oldal frissítése

TomTom VIA 52 Európa Élettartam Maps

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TomTom VIA 52 Európa Élettartam Maps

A TomTom VIA navigációval nem fog elveszni az utakon. Az áttekinthető 5" érintőképernyős kijelzőn valós időben ábrázolhatja az utazás menetrendjét, valamint a forgalmi adatokat. A navigáció előre megmutatja, hogy melyik sávban kell haladnia a bonyolult útkereszteződésekben, ennek köszönhetően már sosem fog rossz helyen letérni. Bluetooth-on keresztüli párosítás esetében használhatja a kihangosítót. A beépített mikrofon segítségével egyszerűen és biztonságosan intézheti hívásait. A járműbe való beszerelés egy kétoldalas tartó segítségével történik, nagyon egyszerű, senkinek sem okoz gondot. 

Főbb jellemzők

  • Életre szóló térképfrissítés 4 x évente 
  • Ingyenes szoftverfrissítések
  • Tájékoztatás a valós idejű forgalmi információkról
  • A navigáció kihangosítóként is használható
  • Az útvonalak szinkronizálása számítógép, tablet és telefon közt
  • Az akkumulátor élettartama töltés nélkül akár 1 órán át tart 
  • 16 GB-os belső memória, valamint egy slot microSD kártyára

Valós idejű forgalmi információk

Kösse össze a TomTom navigációt az okostelefonjával Bluetooth-on keresztül, és tartsa kéznél a mindig friss forgalmi információkat és az aktuális sebességmérő radarok adatbázisát. Az intelligens, valós időben történő útvonaltervezésnek köszönhetően a navigáció segítségére lesz, hogy elkerülje a forgalmi bonyodalmakat. A szolgáltatás kiértékeli a többi vezető által nyújtott forgalmi információkat, és mindig a megfelelő útvonalra tereli Önt, melyen a leggyorsabban érheti el a kitűzött úti célt. Az egyetlen feltétel a mobil adatforgalom, átlagosan 10 MB adatra van szükség havonta. 

Európa térképeinek életre szóló frissítése

A navigáció élettartama alatt a TomTom gyártó biztosítja az európai térképek ingyenes frissítését, amelyek a navigáció számítógéppel történő párosítása után érhetőek el. A térképek frissítése évente legalább 4 x történik, beleértve a közutak módosítását, valamint a sebességkorlátozásokat. Ugyanakkor a készüléken ingyenesen érhetőek el szoftverfrissítések, amelyek új funkciókkal, jobb teljesítménnyel, jobb vezérléssel ruházzák fel a navigációt.

TomTom MyDrive

Tervezze meg úti célját kényelmesen otthonról! A TomTom MyDrive szolgáltatás összeköti a számítógépét, tabletjét vagy telefonját a navigációval. Így kényelmesen megtervezheti az útvonalat a számítógépén, és elmentheti azt a kedvencek mappába. Amint a navigációt az autóban csatlakoztatja az okostelefonjához, pillanatok alatt megtörténik az úti célok és a kedvencek mappa szinkronizálása, melynek köszönhetően azonnal útra kelhet.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 144,5 mm
Magasság 90,5 mm
Mélység 23,8 mm

Tömeg

Tömeg 209 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Maximális felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Belső memória 16 GB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Számítógépen keresztül
Közlekedési információk fogadása Mobiltelefon

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth
Kód:  PP585v1
Termékszám:  1AP5.002.00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20