Oldal frissítése

TomTom Touch Fitness Tracker szíj (S), kék

Kiegészítők a termékhez

TomTom Touch Fitness Tracker szíj (S), kék

A sportban is szükség van némi pezsgésre! Ehhez kiváló társ lehet a TomTom Touch Fitness Tracker fitneszkarkötő. Válaszd ki a színt saját ízlésed szerint, a neked leginkább megfelelőt! A kék az elegancia színe, így ha ez a kedvenc színed, a legjobb helyen jársz. Fontos továbbá, hogy ez a TomTom termék rendkívül rugalmas anyagból készül, így tökéletesen alkalmazkodik a csuklódhoz, vízálló, ráadásul könnyen tisztítható.

Fő jellemzők

  • színes karkötő az ízlésedhez igazodva
  • kényelem - kiváló anyagok, pontosan illeszkedő forma
  • könnyen tisztítható és karbantartható
  • vízálló, kémiai összetétele révén képes ellenállni még az izzadságnak is

Hallottad már?

Vettél egy új cipőt, de az aktivitásmérője nem passzol? Nincs szükséged rá, hogy mindenből újat vegyél! Csak cseréld ki a karkötőt! Ezt a minőségi terméket hosszú távra tervezték, mely nehéz sportkörülmények között is bírja a strapát, így mindenképp megéri az árát.

Kényelem sportolás közben

Az új színek biztosan hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban érezd magad edzés közben. A TomTom fitneszkarkötő tökéletesen illeszkedik majd csuklódhoz, így biztosan kényelmes viseletté válik.

Kód:  PP597s
Termékszám:  9UAT.001.03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10