Oldal frissítése

TomTom Touch Fitness Tracker (S), piros

Kiegészítők a termékhez

TomTom Touch Fitness Tracker (S), piros

A sportban is szüksége lehet a megújulásra! Ehhez kiváló társ lehet a TomTom Touch Fitness Tracker fitnesszkarkötő. Válassza ki a színt saját ízlése szerint, azt amely megfelel Önnek bármely tevékenység közben. A piros első látásra figyelemfelkeltő szín, így ha ez a kedvenc színe, a legjobb helyen jár. Fontos továbbá, hogy a TomTom termékek rendkívűl rugalmas anyagból készültek, így tökéletesen alkalmazkodnak az Ön csuklójához, valamint fenntartásuk is rendkívűl könnyű.

Főbb jellemzők

  • Színes karkötő az Ön igényeihez igazodva
  • Kényelem - kiváló anyag, pontosan illeszkedő forma
  • Könnyen tisztítható és karbantartható
  • Vízállóság, kémiai összetételének köszönhetően képes ellenállni még az izzadságnak is

Tudta?                                                                   

Vett egy új cipőt de az aktivítás mérője nem passzol? Nincs szüksége rá, hogy mindenből újat vegyen! Csak cserélje ki a karkőtőt! Ezt a minőségi terméket hosszú távra tervezték, így mindenképp megéri az árát!

Kényelem sportolás közben

Az új színek biztosan hozzájárulnak ahhoz, hogy komfortosabb érezze magát edzés közben. A TomTom fitness karkötő tökéletesen illeszkedik majd csuklójához így biztosan kényelmes viseletté válik.

                                                                                                                           

 
Kód:  PP597u
Termékszám:  9UAT.001.05

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05