Oldal frissítése

TomTom Touch Fitness Tracker (L), kék

Kiegészítők a termékhez

TomTom Touch Fitness Tracker (L), kék

Még a sportolásban is szükséges időnként egy kis pezsgés! A TomTom Touch Fitness Tracker-t még a saját stílusához is igazíthatja, hiszen cserélhető a szíja. Válassza ki a színt az Ön saját ízlése szerint, legyen olyan, ami megfelel az egyéb sportolási igényeinek, vagy csak szimplán legyen olyan a szín amit igazán kedvel. Tetszik Önnek az indigó? Akkor jó helyen jár! Ez egy igazán mély, és manapság nagyon divatos, modern szín. Ugyanilyen fontosak természetesen a TomTom más tulajdonságai is: a karkötő nagy rugalmasságot biztosít a csuklóján, vízálló és nem utolsó sorban nagyon könnyen karbantartható.

Mennyire szuper ez a karkötő?

  • Válasszon színt a jelenlegi stílusa vagy ízlése szerint
  • Komfort - kiváló anyagok, pontosan illeszkedő forma
  • Könnyen tisztítható és karbantartható
  • Vízállóság, kémiai összetétele képes ellenállni még a verejtéknek is

Ezt is tudta?

Épp most vásárolt egy új pár cipőt, de balszerencséjére, a tevékenység mérője nem akar megfelelően működni? Nincs szükség arra, hogy vegyen egy teljesen újat - elég ha csak a pántot cseréli ki! Ez egy minőségi termék ami ismételt használatra lett kifejlesztve még a megterhelő sportolási körülmények között is, így mindenképpen megéri a befektetés.

Kényelem és sport

Amellett, hogy az új színek minden bizonnyal hozzájárulnak majd a  jobb közérzetéhez, minden kényelmi szempontot ugyanennyire ki fog tudni élvezni. A TomTom karkötőnek hála ugyan nem fog magától menni a kézenállás, de mindenképpen stabil rögzítést garantál, a karkötő tökéletesen alkalmazkodik a csuklója alakjához.

Kód:  PP597r
Termékszám:  9UAT.001.02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05