Oldal frissítése

TomTom Start 52 Europe Lifetime térképek

4,4 15 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Start 52 Europe Lifetime térképek

Nem számít, hová kell autóznod, a TomTom Start 52 Europe GPS navigációval biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz eltévedni. A navigáció élethosszig tartó hozzáféréssel rendelkezik az Európa Térképekhez5 hüvelykes érintőképernyőt, 8 GB belső memóriát és MicroSDmemóriakártya-foglalatot kínál. A tartó segítségével egyszerűen rögzítheted a TomTom Europe navigációt az autó szélvédőjéhez, ahonnan majd az utasításokat kapod, hogyan haladj biztonságosan az úticélod felé. Az úticélokat egyszerűen megkeresheted a Keresés menüből, vagy megérintve a térkép egy pontját, és készen is állsz az indulásra.


A TomTom Start 52 Europe legfontosabb jellemzői

  • Könnyen használható navigáció
  • 8 GB belső memória
  • 5”-es érintőképernyő
  • Memóriakártya-foglalat
  • Élethosszig tartó hozzáférés Európa térképekhez
  • Élethosszig tartó térképfrissítések
  • Egyszerű telepítés
  • Sebességmérő kamerák szolgáltatás 3 hónapig
TomTom Start 52 Europe GPS navigáció


TomTom Start 52 Europe GPS navigáció

TomTom - mindig naprakész

A navigáció garantáltan élethosszig tartó garanciát nyújt a térképek frissítéséhez a lehető legjobb áron - ingyenesen. Évente legalább 4 teljes frissítést tölthesz le. A TomTom Europe navigációs eszköz Európa térképadatait számítógéppel frissíti. Az új térképek a vezetési útvonalak és a sebességkorlátozások változását tartalmazzák.


Tökéletes útmutatás

A TomTom Start 52 Europe navigáció egyértelműen megmutatja a helyes sávot, hogy gördülékenyen haladhass tovább a tervezett útvonalon. A tökéletes sávvezetésnek köszönhetően mindig időben készen állsz majd a kijáratokra és kereszteződésekre. Soha nem késed le a kanyart, és nem kell hirtelen sávot váltanod.

TomTom Start 52 Europe GPS navigáció


Sebességmérő kamerák szolgáltatás

GPS navigáció A TomTom Start 52 Europe vásárlás után 3 hónapig ingyenesen kínálja a sebességmérő kamerák szolgáltatást. Ha rendszeresen csatlakozol a számítógépéhez, 3 hónapig ingyenesen letöltheted a frissített radarhelyeket. A TomTom Start navigáció figyelmeztet egy közeledő radarra, vagy emlékeztet a sebességkorlátozásra.


Részletes térkép-lefedettség

Albánia 71%, Andorra, Belgium, Bulgária 75%, Montenegró, Cseh Köztársaság, Horvátország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Írország, Izland, Olaszország, Ciprus 58%, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Madeira, Málta, Magyarország, Moldova 43%, Monaco, Hollandia, Norvégia, Németország, Lengyelország, Portugália, Ausztria, Románia 98%, Oroszország 75%, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság (a Csatorna-szigetekkel együtt), Szerbia, Törökország 92%, Ukrajna 45%, Vatikán, Görögország, Spanyolország (beleértve a Kanári-szigeteket), Svédország, Svájc

Összekötő utak / vidék

Bosznia és Hercegovina, Macedónia Köztársaság

CSOMAG TARTALMA
1 × TomTom Start 52 Europe navigáció
1 × kétoldalas autós tartó
1 × USB kábel
1 × autós töltő
Dokumentáció



Paraméterek

Méret

Szélesség 144,5 mm
Magasság 90,5 mm
Mélység 23,8 mm

Tömeg

Tömeg 209 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Maximális felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Belső memória 8 GB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Radaradatbázis, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Számítógépen keresztül
Közlekedési információk fogadása Rádióhullámok (RDS-TMC)

Térképek

Térképek Albánia, Andora, Belgium, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Madeira, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán

Lokalizáció

Jelentési nyelv Angol, Cseh, Francia, magyar, Német, Lengyel, Orosz, Szlovák, Spanyol
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia, Spanyol, Orosz
Kód:  PP585u27
Termékszám:  1AA5.002.03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20