Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

TomTom Start 42 Europe LIFETIME térképek

Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
37 390 Ft
29 440 Ft áfa nélkül

Nem vagy biztos abban, hogy megtalálod a keresett utcát? A(z) TomTom Start 42 Europe LIFETIME térképek GPS navigáció az ideális megoldás. Képes azonnal megjeleníteni a legrövidebb vagy a leggyorsabb utat. Csakis az egyéni beállításokon múlik. Ez az ügyes GPS elsősorban személygépjárművek vezetői számára készült. Színes 4,3" méretű kijelzője és 480 × 272 px maximális felbontása kellemes látványt biztosít. A kijelző gyorsan és pontosan reagál az érintésre, ráadásul még erős napsütésben is jól olvasható. A(z) TomTom jelentősen megemelte az akksi kapacitását, amely így 1 óra. A térképeket őrző belső memória könnyedén bővíthető egy Micro SD típusú memóriakártyával.

A(z) TomTom Start 42 Europe LIFETIME térképek legfőbb sajátosságai

  • Megbízható navigáció személyautókba
  • Viszonylag nagy 4,3 " kijelző
  • Az akksi maximális kapacitása: 1 óra
  • Támogatott memóriakártya típusok: Micro SD
  • Térképfrissítés módja: számítógépen keresztül
  • Európa és Magyarország térkép
  • Élettartam szoftverfrissítés
  • Valós idejű tájékoztatás a forgalmi viszonyokról
  • Fejlett sávnavigációs asszisztens
  • Sebességmérő kamerák előrejelzése

A(z) TomTom Start 42 Europe LIFETIME térképek GPS navigáció gondoskodik a tökéletes eligazodásról

A(z) TomTom Start 42 Europe LIFETIME térképek GPS navigáció tartalmazza országunk részletes térképét és a magyar nyelvű navigációs hangot is. Mindemellett, jár hozzá Európa többi országának térképe is, így országon kívül sem fogsz elveszni. A térképeket számítógépeden keresztül aktualizálhatod. Mivel a navigációhoz élettartam térképfrissítés jár, többet nem kell a frissítések miatt aggódnod. Ha szeretsz kicsit gyorsabban vezetni, akkor komoly összegeket takaríthatsz meg a sebességmérő kamerák helyének ismeretével. A(z) TomTom Start 42 Europe LIFETIME térképek GPS úgynevezett RDS TMC (forgalmi üzenetcsatorna) rendszere tájékoztat az aktuális forgalmi viszonyokról.

A(z) TomTom Start 42 Europe LIFETIME térképek bőséges kínálatában olyan érdekes funkciók is találhatók, amelyek még élvezhetőbbé teszik ezt a navigációt. Végül, de nem utolsósorban fejlett sávnavigációs rendszerrel is ellátták.

4,8
7 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Méret

Szélesség 12,54 cm
Magasság 8,26 cm
Mélység 2,38 cm

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 4,3 " (10,92 cm)
Kijelző felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Belső memória 8 GB

Funkciók

Speciális funkciók Cseh Köztársaság + Európa térkép , RDS TMC (forgalom frissítések) , sávváltás , Radaradatbázis , érintőképernyő , élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja számítógépen keresztül
Közlekedési információk fogadása rádióhullámok (RDS-TMC)

Tömeg

Tömeg 167 g
Kód:  PP585s243
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  1AA4.002.03