Oldal frissítése

TomTom Start 42 Regionális CE ÉLETTARTAM térképfrissítéssel

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Start 42 Regionális CE ÉLETTARTAM térképfrissítéssel

Ha ezzel a készülékkel indul útnak az autójával, soha többé nem szükséges aggódnia, hogy esetleg eltéved. Egyszerűen rögzítse a tartót az autó szélvédőjére, majd adja ki az utasítást a kívánt cél eléréséhez. A célok kereséséhez elég, ha a Keresés menüben böngészget, de lehetősége van rámutatni egy pontra a térképen, és már indulhat is.

Legfontosabb jellemzői

  • Könnyen használható navigáció
  • Élettartam frissítés a térképekre
  • Sávnavigáció
  • Egyszerűen, kétoldalas konzollal illeszkedik a járműbe
  • Sebességmérő kamerák szolgáltatás 3 hónapig

Mindig a legfrissebb

A navigációval egy életre megkapja a jogosultságot a térkép garantált frissítésére a legjobb áron - méghozzá teljesen ingyen. Minden évben legalább 4 teljes frissítést tud letölteni. A TomTom navigációs készülék térképes adatait a rendszer visszaállítja a számítógépen is. Az új térképek egyaránt tartalmazzák a megváltozott és frissített vezetési útvonalakat és sebességhatárokat.

Sávváltás

Különösen a hosszabb utazások alkalmával elkerülhetetlen, hogy mindig a megfelelő sávban haladjon a célja elérése érdekében. A tökéletes sávváltás érdekében időben észreveszi maj a kereszteződéseket és a sávlehajtókat. A navigációs rendszer egyértelműen megmutatja az Önnek megfelelő sávot így zavartalanul folytathatja útját a tervezett útvonalon. Így mindig a megfelelő sávban halad majd és soha nem kell majd átlépnie a záróvonalakat sem. 

Paraméterek

Méret

Szélesség 144,5 mm
Magasság 90,5 mm
Mélység 22,2 mm

Tömeg

Tömeg 235 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 4,3 " (10,92 cm)
Maximális felbontás 480 × 272
Memóriakártya típusa Micro SD

Funkciók

Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, Élettartam térképfrissítés
Kód:  PP585s241
Termékszám:  1AA4.030.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05