Oldal frissítése

TomTom Start 20 navigáció Regionális ÉLETTARTAM frissítéssel

4,5 138 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TomTom Start 20 navigáció Regionális ÉLETTARTAM frissítéssel

Közép-Európa térkép élettartam frissítéssel

A TomTom Start 20 GPS-el, amely regionális élettartam frissítéssel rendelkezik, nem okoz gondot, ha keresztül kell utaznia Közép- és Kelet-Európán a 27 országot magában foglaló térképészeti dokumentációnak köszönhetően. A TomTom népes felhasználóinak száma eléri a 21 millió főt, a járművezetők azonban, a folyamatos térkép frissítéseknek és javításoknak hála gond nélkül utazhatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene a váratlan változások miatt az útvonalon. A letölthető frissítések nem csak ingyenesek, hanem az összes javítást és változást magukban foglalják, így egy életre garantálják a térképek frissítését.

Térképek Közép-Európa élettartam frissítések
 
IQ Routes
 

IQ Routes

Ez a technológia a legfrissebb gyorsasági adatok és a tranzit idő alapján felméri  a felhasználó számára a legjobb útvonalat, és megbecsüli az úton töltött menetidőt. Emellett figyelembe veszi közlekedési táblákat, a közlekedési lámpákat és forgalmat is.

A QUICK FIX GPS technológia biztosítja a precíz indulási pont azonnali bemérését, így a vezetőnek nem szükséges várnia arra, az utazás megkezdése előtt.


Pénzt takaríthat meg

Az Ekotrasy rendszer arra szolgál, hogy üzemanyagot tudjon megtakarítani, miközben csökkenti a környezetre gyakorolt negatív hatásokat. Túlzott sebesség esetén a rendszer figyelmeztetést küld a vezetőnek, amely akkor is működik, ha nincs aktiválva a navigációs rendszer, így a radar adatbázis által pénzt takaríthat meg a bírságok elkerülésével, mivel a rendszer előjelzi a közelgő ellenőrzési pontokat is. Különösen a városokban válhat majd hasznára a parkoló asszisztens, amely  mindig képes megtalálni a legközelebbi parkolót.

praktikus navigációs
 

Praktikus navigáció

A 4,3"-es kijelző a kényelmes és egyszerű vezérlés mellett számos praktikus funkciót biztosít a vezetőnek. Természetesen a legfrissebb információkat és utasításokat biztosítva a műszer tökéletesen vezeti majd végig útján a sávnavigációnak hála, elkerülve a csomópontokat, amely információk a tökéletesen tiszta, 3D diagramok formájában jelennek majd meg a műszerfalán.

A készülék nagy előnye a beépített falikar, amely a GPS használatát akár több járműben is lehetővé teszi.

Az eszköz teljesítményét az adapter csatlakoztatásával a szivargyújtó aljzaton vagy a beépített akkumulátor segítségével lehet megvalósítani, az akkumulátor élettartama körülbelül két óra aktív navigációra elég.

praktikus navigációs

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

További információk:

Start 20 térkép regionális élettartam frissítéssel:

  • Ingyen élettartamig szóló térkép frissítés- a készülék élettartama alatt arra egy évben legfeljebb lehet négy alkalommal tudja letölteni az új térkép-információkat
  • Közép- és Kelet-Európába 27 országa (Albánia, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Montenegró, Csehország, Észtország, Németország, Magyarország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Málta, Macedónia, Moldova, Lengyelország, Románia , San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, Svájc, Vatikán, az orosz Föderáció (Kalinyingrád esetében), Ukrajna
  • IQ Routes TM funkció - egy egyedülálló valós utazási időket tartalmazó adatbázis, amely biztosítja Önnek a leggyorsabb útvonalat 
  • A sávnavigáció rendkívüli áttekintést biztosít a navigálás során a bonyolult kereszteződések tekintetében
  • A közelgő radarról előre beállított értesítés küldése funkció
  • Parkoló asszisztens - megtalálja Önnek a legközelebbi parkolót

Kijelző:
Képernyő méret: 4,3 "(16: 9-es szélesvásznú)
Típus: Érintőképernyő
Felbontás: 480 x 272 pixel (WQVGA)

Működés:
Akkumulátor: akár 2 óra üzemelés
Belső memória: 4 GB
Slot az SD memóriakártyáknak

A legfontosabb funkciók:
QuickGPSFix felgyorsítja a GPS helyzetmeghatározására szánt időt 
TomTom radarok adatbázisának hozzáférhetősége
Ekotrasy rendszer - időt és pénzt takarít meg Önnek
Segítség! - Jó tanácsok vészhelyzetek esetére

Kialakítás:
Szín: Fekete
Méretek: 119 x 80 x 25 mm
Súly: 181 g

A csomag tartalma:
TomTom Start Regionális beépített falikarral
MicroUSB kábel
Töltőt az autó szivargyújtójához 12/24 V
Dokumentáció

Paraméterek

Méret

Szélesség 119 mm
Magasság 85 mm
Mélység 19 mm

Tömeg

Tömeg 154 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 4,3 " (10,92 cm)
Memóriakártya típusa Micro SD

Funkciók

Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), Radaradatbázis, Öko útvonal, Élettartam térképfrissítés
Kód:  PP585s233
Termékszám:  1EN4.030.04

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20