Oldal frissítése

TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép

Előfordult már veled, hogy nem bírtál kikeveredni egy idegen városból? A(z) TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép GPS navigáció majd tanácsod ad. Pillanatok alatt megmutatja a leggyorsabb útvonalat. Csakis az egyéni beállításokon múlik. Ez a nagyszerű GPS navigáció elsősorban személyautókhoz készült. Színes 6" kijelzője és 800 × 480 px felbontása nem fog csalódást okozni. A kijelző gyorsan és pontosan reagál az érintésre, ráadásul még szikrázó napsütésben is kiválóan olvasható. A(z) TomTom megnövelte az akku maximális kapacitását, ami jelenleg 1 óra. A térképeket tároló memória könnyedén kiegészíthető egy Micro SD típusú memóriakártyával.

A(z) TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép fontosabb tulajdonságai

  • Hatékony GPS személyautók vezetői számára
  • Nagy 6 " méretű kijelző
  • Az akku maximális kapacitása: 1 óra
  • Támogatott memóriakártya fajták: Micro SD
  • Bluetooth-on keresztüli kapcsolat
  • Térképfrissítések módja: Beépített SIM kártyával
  • Magyarország és Európa térkép
  • Élettartam szoftverfrissítés
  • Valós idejű tájékoztatás a forgalmi viszonyokról
  • Fejlett sávnavigáció
  • Sebességmérő kamerák előrejelzése
  • Tájékozódást segítő 3D mód

A(z) TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép GPS navigáció a garancia arra, hogy nem fogsz eltévedni

A(z) TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép GPS magában foglalja Magyarország részletes térképét és a magyar nyelvű hangnavigációt is. Emellett, jár hozzá Európa térkép is, így mindig tudni fogod merre jársz. A térképet a SIM-kártyán keresztül aktualizálhatod. Mivel a készülékhez élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés jár, többet nem kell a frissítések miatt aggódnod. Ha szereted nyomni a gázpedált, akkor sok pénzt megspórolhatsz a sebességmérő kamerák helyzetének ismeretével. A(z) TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép navigáció ún. RDS TMC (forgalmi üzenetcsatorna) alkalmazása naprakész közlekedési információkkal szolgál.

A(z) TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép különleges funkciói

A(z) TomTom GO Premium 6" World LIFETIME térkép bővelkedő kínálatában olyan zseniális funkciók is találhatók, amelyek még élvezhetőbbé teszik a GPS navigációt. A 3D-s illusztráció nagyban segít az orientációban. A pillanatnyi helyzetünk (koordinátáink) bármikor megtekinthető. A Bluetooth-on keresztül a telefonunkhoz is csatlakoztatható. Mindemellett fejlett sávnavigációs rendszerrel is kiegészítették.

Paraméterek

Méret

Szélesség 163 mm
Magasság 105 mm
Mélység 19 mm

Tömeg

Tömeg 300 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 6 " (15,24 cm)
Maximális felbontás 800 × 480 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 32 MB
Belső memória 16 MB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Hangvezérlés, Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Radaradatbázis, Koordináták, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Beépített SIM kártyával
Közlekedési információk fogadása Beépített SIM kártya

Térképek

Térképek Albánia, Andora, Belgium, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Kanári-szigetek, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Madeira, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán

Lokalizáció

Jelentési nyelv Angol, Cseh
Felület nyelve Cseh, Angol

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth, WiFi
Kód:  PP585u36
Termékszám:  1PL6.002.30

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20