Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TomTom GO Premium 5" World LIFETIME térkép

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TomTom GO Premium 5" World LIFETIME térkép

Nem vagy biztos abban, hogy megtalálod a keresett utcát? A(z) TomTom GO Premium 5" World LIFETIME térkép GPS navigáció készen áll, hogy segítsen. Azonnal megmutatja a leggyorsabb útvonalat. Csak az egyéni beállításokon múlik. Ez a megbízható GPS elsősorban személygépkocsikhoz készült. Színes 5" képátlójú kijelzője és 480 × 272 px felbontása mosolyt fog csalni az arcodra. A kijelző pontosan és villámgyorsan reagál az érintésre, ráadásul erős napsütésben is olvasható marad. A(z) TomTom megnövelte az akkumulátor maximális kapacitását, ami jelenleg 1 óra. A térképeket tároló belső memória egyszerűen bővíthető egy Micro SD típusú memóriakártyával.

A(z) TomTom GO Premium 5" World LIFETIME térkép lényegesebb paraméterei

  • Megbízható navigáció személyautók vezetői számára
  • Viszonylag nagy 5 " képátlójú kijelző
  • Az akksi kapacitása: 1 óra
  • Kompatibilis memóriakártya típusok: Micro SD
  • Bluetooth-on keresztül telefonhoz kapcsolható
  • Térképfrissítések: Beépített SIM kártyával
  • Európa és Magyarország térkép
  • Korlátlan szoftverfrissítés
  • Aktuális közlekedési információk
  • Sáv-asszisztens
  • Sebességmérő kamerák helyzetének jelzése
  • Épületek megjelenítése 3D-ben

A(z) TomTom GO Premium 5" World LIFETIME térkép GPS navigáció gondoskodik a tökéletes eligazodásról

A(z) TomTom GO Premium 5" World LIFETIME térkép GPS tartalmazza Magyarország részletes térképét és a magyar nyelvű utasításokat is. Mindemellett, jár hozzá egy Európa térkép is, így mindig tudni fogod merre jársz. A térképeket a SIM-kártyán keresztül teheted naprakésszé. Mivel a GPS navigációhoz élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés jár, soha többet nem kell frissítést vásárolnod. Ha szeretsz gyorsabban vezetni, akkor komoly összegeket spórolhatsz a sebességmérő kamerák helyzetének ismeretével. A(z) TomTom GO Premium 5" World LIFETIME térkép GPS úgynevezett RDS TMC alkalmazása folyamatosan tájékoztat a valós idejű forgalmi viszonyokról.

A(z) TomTom GO Premium 5" World LIFETIME térkép páratlan funkciói

A(z) TomTom GO Premium 5" World LIFETIME térkép széles kínálatában olyan zseniális funkciók is vannak, amelyek praktikusabbá teszik ezt a GPS-t. A 3D-s ábrázolás nagyban segít az orientációban. Az aktuális helyzetünk mindig rendelkezésünkre áll. A Bluetooth-on keresztül az okostelefonhoz is csatlakoztatható. Ezenfelül sávnavigációs asszisztenssel is kiegészítették.

Paraméterek

Méret

Szélesség 135 mm
Magasság 85 mm
Mélység 21 mm

Tömeg

Tömeg 400 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Maximális felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 32 GB
Belső memória 16 GB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Hangvezérlés, Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Radaradatbázis, Koordináták, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Beépített SIM kártyával
Közlekedési információk fogadása Beépített SIM kártya

Térképek

Térképek Albánia, Andora, Belgium, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Kanári-szigetek, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Madeira, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth, WiFi
Kód:  PP585u35
Termékszám:  1PL5.002.30

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15