Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép

Szállításra kész > 5 db
107 690 Ft
84 800 Ft áfa nélkül

Nem vagy biztos abban, hogy megtalálod a keresett utcát? A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép GPS navigáció a legjobb megoldás. Azonnal megmutatja a helyes útirányt. Csakis az egyéni beállításokon múlik. Ez a megbízható GPS elsősorban személygépjárművek vezetői számára készült. Színes 5" átmérőjű kijelzője és 480 × 272 px max. felbontása mosolyt fog csalni az arcodra. A kijelző pontosan reagál az érintésre, ráadásul közvetlen napfénynél is jól olvasható. A(z) TomTom feljavította az akkumulátor kapacitását, amely most 1 óra. A térképeket tároló memória gond nélkül kiegészíthető egy Micro SD típusú memóriakártyával.

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép lényegesebb sajátosságai

 • Hatékony GPS személyautókba
 • Nagyobb 5 " átmérőjű kijelző
 • Az akku kapacitása: 1 óra
 • Támogatott memóriakártyák: Micro SD
 • Bluetooth-on keresztüli csatlakozás
 • Térképfrissítés: mobiltelefonon keresztül
 • Európa térkép
 • Ingyenes élettartam szoftverfrissítés
 • Valós idejű tájékoztatás a forgalmi viszonyokról
 • Sávnavigációs asszisztens
 • Sebességmérő kamerák jelzése
 • Tájékozódást segítő 3D mód

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép GPS navigáció a garancia arra, hogy nem fogsz elveszni

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép navi tartalmazza Magyarország térképét és a magyar navigációs hangot is. Ráadásul, jár hozzá egy Európa térkép is, így mindig tudni fogod merre jársz. A telepített térképet okostelefonodon keresztül frissítheted. Mivel a készülékhez élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés jár, többet nem kell a frissítések miatt aggódnod. Ha szeretsz gyorsan vezetni, akkor tetemes összeget spórolhatsz a sebességmérő kamerák helyének ismeretével. A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép GPS navigáció ún. RDS TMC alkalmazása folyamatosan tájékoztat az aktuális forgalmi viszonyokról.

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép páratlan funkciói

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép bőséges kínálatában olyan kevésbé ismert funkciók is találhatók, amelyek praktikusabbá teszik ezt a GPS navigációt. A 3D-s megjelenítés komoly segítség a tájékozódásban. A pontos helyzetünk bármikor lekérdezhető. A Bluetooth-nak köszönhetően az okostelefonnal is párosítható. Emellett korszerű sávnavigációs rendszerrel is ellátták.

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Kijelző felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Belső memória 16 GB

Funkciók

Felszereltség Bluetooth, WiFi
Speciális funkciók Cseh Köztársaság + Európa térkép , RDS TMC (forgalom frissítések) , sávváltás , Radaradatbázis , koordináta , 3D-s épületek , érintőképernyő , élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja mobiltelefonon keresztül
Közlekedési információk fogadása mobiltelefon

Méret

Szélesség 14,2 cm
Magasság 9,06 cm
Mélység 1,88 cm

Tömeg

Tömeg 201 g
Kód:  PP585u31
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  1PN5.002.11