Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép

Szükséged van vezetés közben egy navigátorra, hogy ne téveszd el a letérőt? A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép GPS navigáció majd tanácsod ad. Azonnal megmutatja a helyes útirányt. Csakis az egyéni beállításokon múlik. Ez a nagyszerű GPS navigáció elsősorban személygépkocsikhoz készült. Színes 5" méretű kijelzője és 480 × 272 px maximális felbontása mosolyt csal az arcodra. A kijelző villámgyorsan reagál az érintésre, ráadásul közvetlen napfénynél is tökéletesen olvasható marad. A(z) TomTom jelentősen megnövelte az akku kapacitását, amely így 1 óra. A térképeket őrző belső memória gond nélkül bővíthető egy Micro SD típusú memóriakártyával.

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép legfontosabb sajátosságai

  • Megbízható navigáció személyautókba
  • Viszonylag nagy 5 " méretű kijelző
  • Az akksi kapacitása: 1 óra
  • Támogatott memóriakártya típusok: Micro SD
  • Telefonos Bluetooth kapcsolat
  • Térképfrissítések módja: Mobiltelefonon keresztül
  • Európa és Magyarország térkép
  • Rendszeres szoftverfrissítés
  • Információk az aktuális forgalmi viszonyokról
  • Korszerű sávnavigációs asszisztens
  • Sebességmérő kamerák előrejelzése
  • Orientációt segítő 3D mód

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép GPS navigáció a garancia arra, hogy nem fogsz eltévedni

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép GPS navigáció magában foglalja Magyarország térképét és a magyar nyelvű hangnavigációt is. Emellett, jár hozzá Európa maradék térképe is, így országon kívül sem fogsz elveszni. Az integrált térképet okostelefonodon keresztül teheted naprakésszé. Mivel a készülékhez élettartamra szóló térképfrissítés jár, nem kell a frissítések miatt aggódnod. Ha szereted nyomni a gázpedált, akkor komoly összegeket spórolhatsz a sebességmérő kamerák helyzetének ismeretével. A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép GPS ún. RDS TMC (forgalmi üzenetcsatorna) rendszere folyamatosan tájékoztat az aktuális forgalmi viszonyokról.

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép páratlan funkciói

A(z) TomTom GO Essential 5" Europe LIFETIME térkép bővelkedő kínálatában olyan kevésbé ismert funkciók is vannak, amelyek még praktikusabbá teszik a GPS navigációt. A 3D-s megjelenítés garantáltan segít az eligazodásban. Az aktuális helyzetünk bármikor megjeleníthető. A Bluetooth segítségével az okostelefonnal is párosítható. Emellett korszerű sávnavigációs rendszerrel is ellátták.

Paraméterek

Méret

Szélesség 142 mm
Magasság 90,6 mm
Mélység 18,8 mm

Tömeg

Tömeg 201 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Maximális felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Memóriakártya max. mérete 32 GB
Belső memória 16 GB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Hangvezérlés, Cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Radaradatbázis, Koordináták, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Mobiltelefonon keresztül
Közlekedési információk fogadása Mobiltelefon

Térképek

Térképek Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Koszovó, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán

Hardver és szoftver

Kapcsolódás Bluetooth, WiFi
Kód:  PP585u31
Termékszám:  1PN5.002.11

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05