Oldal frissítése

TomTom Bandit

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

TomTom Bandit

Eszközök a TomTom nem csak autós navigáció, hanem új és kiválóan felszerelt kültéri kamerák. TomTom Bandit játékosan harapós a sarka, és a legnagyobb verseny is, és élvezheti a legmodernebb technológiát és a kompakt kialakítás. Az első helyen meg kell említeni vízálló kivitelben anélkül, hogy speciális esetekben, csak akkor kell cserélni a lencsét (külön megvásárolható). De még a bázis megfelel az IPX7 szabvány kamera, akkor nem kell aggódnia, néhány csepp víz alatt eső. 

Élvezze a felvételek nagyfelbontású 4K

Integrált CCD chip felbontása 16 megapixel lő video 4K felbontású, de kevesebb korlátozást és áramlási sebessége 15 képkocka másodpercenként. Azt is megadhatja a klasszikus 1080p felbontású, 60 fps 720p vagy frekvenciája 120 képkocka másodpercenként. Minden nagy felbontású képeket azonnal megoszthatjuk a barátokkal a társadalmi hálózatok.
A kis test rejt sok hasznos funkcióval. A time-lapse funkcióval készíthet fantasztikus pillanatokat egyedülálló naplemente és naplemente. Be kell látni, hogy pontosan hajtotta végre egy trükk kerékpározás vagy síelés? Egyszerűen használja a lassított és emelje ki a legfontosabb pillanat az egyenletes lassított. 

legfontosabb jellemzői

  • Videó felbontása akár 4K és 16 megapixeles fotók
  • 3 óra folyamatos felvétel
  • Alkalmazása révén Bandit App azonnal szerkeszteni és megosztani a videókat
  • Konzollal Go-Pro
  • MicroSD kártyaolvasó

Válassza ki a legjobb felvételeket

Ez még nem minden. Jelenléte miatt több érzékelő - egy giroszkóp, magasságmérő, GPS, gyorsulásmérő és a Bluetooth, ami rekord sebesség, magasság és egyéb adatokat. A fényképezőgép ezután egy speciális algoritmus kiválasztja a felvételek, amelyek érdekes és érdemes a figyelmet. Bizonyára ez lesz a felvételeket, amelyek már gyorsul, módosítsa a magasság vagy elforgatás. Amikor csatlakozik egy Bluetooth mellkasi öv kerül kiválasztásra, és a lövések, amikor a pulzusszám mozgott maximális értékek. Ha nem hivatkozhat pusztán a készülék, akkor lőni magát, miközben jelölés az érdekes részek.

Egyszerűen rázza és szerkesztése

Videó szerkesztése közvetlenül a terepen még soha nem volt ilyen egyszerű. Alkalmazás segítségével letöltheti az okostelefonra iOS vagy Android, lehetővé teszi, hogy módosítsa a videót felső professzionális szinten. V případě, že se vám nechce video stříhat ručně, stačí telefonem zatřást a o konečnou podobu videa a hudbu se postará automat. A nagy előnye abban rejlik, hogy az összes ilyen kiigazítások zajlanak a készülék memóriakártya, amíg meg nem utasíthatja másolni a számítógépre.

felvétel az akkumulátor

Power által cserélhető akkumulátor Batt-stick kapacitása 1900 mAh akár 3 órán keresztül. Az újdonság az, hogy a gyártók sikerült csomag be egy microSD kártyaolvasó és egy USB 3.0 csatlakozó. Ez az eredmény azt jelenti, csak egy dolog - az akkumulátor egyszerűen egy memóriakártyát a kamera vágott, illessze be az USB-port a számítógépen, és indítsa el a képeket a merevlemezre. Az akkumulátor töltése közben is másol.
Nagyon kifinomult adapter kamerákhoz, GoPro tartók, TomTom Bandit így kapcsolódó bármely tulajdonos, valamint a konkurens gyártó. Befogó rendszer célja az volt, hogy meg lehetne forgatni a hossztengelye körül, és ezáltal szinte bármilyen szögből és gyors beállításokat. Természetesen lehetőség van, hogy vásárol egy kiegészítők széles választéka (szelfi bot, tartalék akkumulátorok, burkolatok, konzolok, stb).
tartozékok:

  • Batt-Stick 1900 mAh, lencsevédővel ellenálló fröccsenés, 1 × 1 × lapos és ívelt tartó adapter GoPro

Kód:  PP609a
Termékszám:  1LB0.001.00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15