Oldal frissítése

TomTom Bandit Bike Pack

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

TomTom Bandit Bike Pack

A TomTom vállalat berendezései nemcsak az autókhoz szükséges navigációt, hanem csúcsminőségűen felszerelt kültéri kamerákat is jelentik. A TomTom Bandit könnyűszerrel utoléri a legnagyobb konkurenciát is, így élvezheti a csúcsminőségű technológiát egy kompakt kiszerelésben. Elsősorban említésre méltó a  vízálló kivitel, amelyhez nem kell speciális tok,elég csak kicserélni az objektív sapkáját. A kamera alapkiszerelésben is megfelel az IPX7 szabványnak,  nem kell tehát aggódnia néhány vízcsepp miatt. 

Legfontosabb jellemzők

  • Videó felbontása  4K és 16 megapixeles fényképekre
  • 3 óra folyamatos felvétel
  • A Bandit alkalmazás révén azonnal szerkesztheti  és megoszthatja  videóit
  • Go-Pro tartókonzol
  • MicroSD kártyaolvasó
  • Speciális Bike Pack csomagolás

Kerékpár rajongók számára szükséges tartozékok

A Bike Pack kiadás  kiegészítők speciális választékát kínálja a kerékpározás szerelmeseinek. Minden szükségeset tartalmaz az úton való felvételhez a  legnehezebb terepeken és bármilyen kalandhoz. A tartókonzolok alapvetőek, amelyek testreszabottak a  kerékpárosok számára. A mozgatható  konzol rögzíthető a kormányra, a tartó pedig  a sisakra, ezáltal lebilincselő módon forgathat. A harmadik jelentős darab  egy rendkívül praktikus távirányító. A készletben nem hiányozhatnak további  hasznos eszközök sem, mint a védő objektív vagy a mikrofont szél ellen védő kupak.

Élvezze a nagy felbontású 4K felvételeket

Az integrált CCD 16 megapixeles felbontású chip  4K felbontású videó feljátszására képes, azonban kisebb korlátozással és 15 képkocka/másodperc alatti felvételekkel. Választhatja a klasszikus 1080p felbontású 60 fps vagy 720p  120 másodpercenkénti képkockát.  Nagy felbontású képeit  azonnal megoszthatja barátaival a szociális hálókon.  Az időgyűjtő funkció által  fantasztikus pillanatokat örökíthet meg, legyen szó kivételes  naplementéről vagy napkeltéről. Szeretné megnézni milyen pontosan hajtott végre  kerékpározáskor vagy síeléskor egy trükköt? Egyszerűen használja a lassított felvételt  és hangsúlyozza a legfontosabb pillanatokat a lassított felvételen.

Válassza ki a legjobb felvételeket

Ez még nem minden. Az érzékelők jelenlétének köszönhetően  - giroszkóp, magasságmérő, GPS, gyorsulásmérő és  Bluetooth, amelyek feljegyzik a sebességet, magasságot és egyéb adatokat. A kamera ezután  egy speciális algoritmussal kiválasztja a felvételeket, amelyek érdekesek és figyelemre méltóak. Bizonyára olyan felvételekről lesz szó, ahol felgyorsul, megváltozik a magasság vagy a forgás. A  Bluetooth mellkasi öv csatlakozásával olyan felvételek is kiválasztásra kerülnek, ahol pulzusszáma eléri a maximális értékeket. Ha nem szeretne csak a berezndezésre hagyatkozni, a felvétel során önállóan is megjelölheti az érdekes részeket.

Egyszerűen rázza és szerkessze

A videó vágása közvetlenül a  terepen még soha nem volt ilyen egyszerű. Az iOS vagy Android típusú okostelefonra letöltött alkalmazás lehetővé teszi a felvétel profi szintű szerkesztését. Abban az esetben, ha nem szeretné kézzel vágni a felvételt, csak rázza  meg a telefont, és a felvétel és a zene végleges formájáról az automata gondoskodik.  Nagy előnye, hogy az összes ilyen változtatás a memóriakártyán zajlik addig a pillanatig, amíg nem másolja át a  számítógépre.

Elem 

A csatlakozást a  Batt-stick cserélhető elem biztosítja, melynek kapacitása 1900 mAh lehet akár 3 órán keresztül. Újdonság, hogy a gyártónak az elembe egy microSD kártyaolvasót és egy USB 3.0 csatlakozót sikerült rejtenie. Ennek eredménye- a memóriakártyával ellátott elemet elég kivenni a kamerából , behelyezni  a számítógép USB portjába és elindítani a másolást a  merevlemezre. Az elem a másoláskor is töltődik.
A GoPro, TomTom Bandit kamerákhoz tartozó nagyon kifinomult adaptert ráhelyezi bármiylen fogantyúra még a konkurens  gyártóktól is. A tartó rendszer úgy volt megtervezve,  hogy forgatni lehessen annak  hossztengelye körül is, ezáltal szinte bármilyen szöget  és gyors beállítást érhet el. Természetes a tartozékok széles skálája  (szelfi bot, tartalék akkumulátorok, burkolatok, konzolok, stb).
Adventure Pack kiegészítő tartozékai:

  • Batt-Stick 1900 mAh,  fröccsenés ellenálló lencse, objektív búvárkodáshoz való sapkája,  GoPro adapter, tartó sisakhoz, felülethez való tartó,  kormányhoz való tartó, távirányító, fogantyú elfordulás ellen,  mikrofon szélvédője

 
Kód:  PP609a2
Termékszám:  1LB0.001.05
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20