Oldal frissítése

TomTom 12 hónapos térképfrissítés

4,4 12 értékelés

TomTom 12 hónapos térképfrissítés

A TomTom aktiváló kód elérhetővé teszi térképeid minden kiadását az aktiválást követően tizenkét hónapig. Tekintettel arra, hogy az új térkép minden negyedévben jelenik meg, négy frissítést kapsz általa - illetve e-mail értesítést is. Vezess mindig a legújabb és naprakész térkép segítségével. Ez az aktiváló kód az összes TomTom készülék számára ajánlott.
Ez a frissítés csak aktív térkép esetén működik a készüléken. Amennyiben nem rendelkezel térképpel, annak megvásárlása szükséges. A térképfrissítés nem vihető át más eszközökre. Kivételt képez kompatibilitás tekintetében a NAVIGATOR 7 és a TomTom App iPhone számára.
Műszaki adatok és specifikációk:
Kompatibilitás:
minden TomTom készülékkel
Az aktiválás időtartama:
12 hónap
Szolgáltatás típusa:
aktiváló kód

Paraméterek

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó
Kód:  PP591d2
Termékszám:  9SDA.001.01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20