Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tommy Hilfiger Tommy Girl EdT 100 ml

4,9 25 értékelés
Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
15 190 Ft

Tommy Hilfiger Tommy Girl EdT 100 ml

Tommy Hilfiger Tommy Girl

Bájos nyári illat, mely tele van optimizmussal és romantikus hangulattal. A könnyű illat olyan pozitív gondolkodású nőkhöz való, akiknek magas az önbecsülésük és erős személyiségek. Az összetéveszthetetlen illat nagy mennyiségű különböző virágos tónusokat és friss gyümölcsös akkordokat tartalmaz, amelyek tökéletesen illenek a romantikus nyári estékhez és a forró nyári éjszakákhoz. Használja ezt az egyedülálló illatot, mely a nyári pihenésre emlékezteti Önt!

Gyengéd koktél gyümölcsökből és virágos tónusokból

Friss virágos tónusok és menta kombinációja, valamint a játékos mandarin és a keserű grapefruit illata finoman keveredik a frissítő citromos akkordokkal. A cédrus és a szantálfa kellemes illatát átszövi a valódi bőr aromája. Az eredeti, nyári könnyedségű nagyon érdekes illat, minden férfit megszólít, és megszeretik ezt az illatot. Kényeztesse magát ezzel a gyönyörű illattal, ami beivódik a bőrébe!

Összetétel

Fej: kamélia, fekete ribizli, alma virágzat, mandarin
Szív: ibolya, menta, grapefruit, citrom, liliom, rózsa, lonc
Bázis: cédrus, bőr, magnólia, szantálfa, jázmin

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Virágos
Illatösszetevők Cédrus, Ibolya, Jázmin, Bőr, Liliom, Menta, Rózsa, Ribizli
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFC348t
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  022548040126
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10