Oldal frissítése

Tommee Tippee C2N cumisüvegkészlet kefével

5 2 értékelés
14 290 Ft

Tommee Tippee C2N cumisüvegkészlet kefével

A Tommee Tippee egy teljesen új designú cumisüveggel érkezik a piacra. Az Ultra cumisüveg egyedülálló szilikon cumival ellátott, amely az aszimmetrikus alakjával és jellemzőivel az anyai mellre emlékeztet. A készlet tartalmaz 2 db 150 ml-es cumisüveget, 2 db 260 ml-es cumisüveget, 2 db szilikoncumit 0-6 hónapos kisbabáknak, 2 db etetőcumit közepes áramlási sebességel 3 hónapos kisbabáknak, valamint egy tisztítókefét a cumisüvegek és etetőcumik tiszításához. Nem tartalmaz biszfenolt.

Legfontosabb jellemzők

  • az egyedi szilikon etetőcumi hasonlít az anyai mellbimbóra
  • aszimmetrikus alakú etetőcumi
  • a speciális alak lehetővé teszi a cumisüveg teljes tartalmának megivását annak forgatása nélkül
  • a tökéletes formájú etetőcumi megakadályozza a tej szivárgását a szájból levegő nyelése nélkül
  • ergonomikus forma
  • kólika ellen
  • nem tartalmaz biszfenolt
  • a szett tartalma: 2 db 150 ml-es cumisüveg, 2 db 260 ml-es cumisüveg, 2 db szilikon cumi 0-6 hónapos kisbabáknak, 2 db etetőcumi közepes áramlási sebességel 3 hónapos babáknak + kefe a cumisüvegek és cumik tisztításához
  • gyermekeknek születésüktől kezdve

Az anyai mellre emlékeztető etetőcumi

A meleg folyadék a cumisüvegben kellemes hőmérsékletűvé változtatja az etetőcumit. Puha és rugalmas végei által a cumi az anyai mellbimbóra hasonlít. A gyermek ezáltal szinte nem érzi a különbséget a szoptatás és Tommee Tippie cumisüvegből való táplálkozás között. A cumisüveg formájának a célja az volt, hogy a gyermek ki tudja inni a cumisüveg tartalmát anélkül, hogy azt el kellene forgatni. A tökéletes forma megakadályozza a tej szivárgását a szájból és a levegő lenyelését. Az ergonomikus forma nagyszerűen illeszkedik a kézbe. A cumisüveg megakadályozza a kólika kialakulását - a kis szellőzőnyílások az oldalán biztosítják a levegő cumisüvegbe jutását, és így folyamatos szívást garantálnak a hasfájás kockázata nélkül.

Paraméterek

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 0 hónapos kortól

Etetőcumi

Átfolyás Közepes

Anyag

Cumi anyaga Szilikon

Megjelenés

Motívum Motívum nélkül
Szín Szürke

Tulajdonságok

Üveg tulajdonságai Kólika elleni

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml, 260 ml

Darabszám

Darabszám 9 db
Kód:  BABY5681
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010415235732
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05