Oldal frissítése

Tomb Raider: Definitive Edition - PS4, PS5

4,8 45 értékelés
Szuper ár
5 890 Ft

Tomb Raider: Definitive Edition - PS4, PS5


A Tomb Raider új betekintést nyújt a brit régész, Lara Croft nevével fémjelzett világhírű sorozat kezdeteibe. Tanúi lehetünk, amint főhősünk félénk kislányból igazi szívós kalandorrá válik. Ösztöneivel, fizikai képességeivel és saját képességeinek határának kitolásával kell biztosítania saját túlélését. Tudd meg, milyen volt Lara mielőtt még korunk egyik legismertebb hősnőjévé vált volna.

Merülj el ebben a részletgazdag világban és fedezd fel az elveszett, robosztus sziget sötét titkait. Az új Tomb Raider nyílt környezeti elemeket kínál RPG-vel és túlélési funkciókkal. Az eredeti játék kalandjátékként lett híres, de ez alkalommal abszolút hiteles, pszichológiailag kifinomult akció élményben lehet részed. A történet időtartama a becslések szerint 12-15 óra, és a játék multiplayer módban is játszható akár 8 játékossal.

A Definitive Edition kiadás jelentős javításokat hoz, amelyek teljes mértékben kihasználják az új generációs konzolok szépségét és grafikus motorját. Full HD felbontás, 4x magasabb textúra minőség, a környezet felépítése és a TressFX technológia garantálja briliáns szórakozást játék közben. Ezen kívül várható az összes korábban kiadott DLC bővítés integrációja. Lara Croft visszatért, és jobb formában van, mint valaha.
 

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Tomb Raider

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Definitive

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX070
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020628592608

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05