Oldal frissítése

TOM TAILOR Cool Mind EdT 50ml

Leárazás -14 %
7 260 Ft 8 490 Ft

TOM TAILOR Cool Mind EdT 50ml

Ha szereted a kellemes férfi illatokat, akkor a legjobb választás a népszerű Tom Tailor eau de toilette. A vadító Tom Tailor férfi eau de toilette egész nap kellemes érzéssel tölt el. A fás jegyek keverékéből származó jellegzetes tónus fokozza az illatról alkotott első benyomást. Az érzékien friss illat az energia, a dinamizmus és az erő megtestesítője. A fűszeres illat titokzatos, inkább esti eseményekre, mint mindennapi használatra ajánlott. Illatos ködbe burkol, amelynek a partnered nem tud majd ellenállni. Hagyd magad mögött a konvenciókat a megkapó Tom Tailor eau de toilette-tel, amely a legvonzóbb formádat fejezi ki.

A minőségi TOM TAILOR Cool Mind EdT 50ml alapvető tulajdonságai

  • A felkapott Tom Tailor eau de Toilette kellemes férfi illatjegyeket foglal magába
  • A fő komponensek a domináns fás illatjegyek kombinációja
  • Felülmúlhatatlan kiegészítője a másodlagos, fűszeres illatjegyek keveréke
  • Támaszod lesz a mindennapokban a népszerű Tom Tailor eau de toilette illat, amelynek származási helye Németország
  • Űrtartalma: 50 ml
  • Ragadd meg a pillatatot ezzel a megkapó illattal

A méltán híres Tom Tailor eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Lásd meg a csodát a hétköznapokban a népszerű Tom Tailor eau de toliette illatával. Az uralkodó fás elsődleges illatfajta és a kiemelkedő fűszeres másodlagos illatfajta az egyszerű hétköznapokat is felejthetetlen élménnyé varázsolják. Származási helye Németország. Az itt előállított Tom Tailor eau de toilette erősíti az önbizalmad és túlmutat a jelenen. Térfogata: 50 ml. Az eau de toilette napközbeni és esti programokra egyaránt ajánlott. Lenyűgöző leszel vele az első randin, egy romantikus estén vagy egy vad buliban.

Összetétel

Alcohol Denat., Perfume, Aqua, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Linalool, Citral, Cinnamal.

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Fás
Származási hely Németország

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFT1037
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4051395192180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05