Oldal frissítése

TOM FORD Ombré Leather Parfum 50ml

Változat
Űrtartalom
50 ml 100 ml
58 190 Ft

TOM FORD Ombré Leather Parfum 50ml

Féktelen és érzéki. Ez az, amit a TOM FORD Ombré Leather parfüm az amerikai nyugatról megával hoz. Az illat férfiakat és nőket egyaránt elvarázsol. Ez a névadó parfüm erőteljesebb változata. A TOM FORD Ombré Leather Parfum illatban, a gazdag, bőrt hangsúlyozó jegyek a felszínre törjenek.
 
Alapvető információk
Az illat típusa: Bőr
Rendeltetése:Unisex
Illatanyag összetevők: ibolyalevél, cédrus, jázmin sambac, íriszgyökér, bőr, fás jegyek, dohány

A TOM FORD Ombré Leather Parfum összetevői

FEJILLAT

ibolyalevél, cédrus

SZÍVILLAT

Jázmin sambac, írisz gyökér

ALAPILLAT

bőr, fás jegyek, dohány

A TOM FORD Noir Extreme Parfum jellegét az aranyozott üveg is hangsúlyozza

A TOM FORD Ombré Leather Parfum jellegzetes virágos és bőr illattal indít be. Intenzívebb karakterrel rendelkezik, mint az eredeti névadó parfüm, amelynek laza utódja is lehet. Ezúttal a gazdag jegyzeteket a férfi és a női bőrre egyaránt elkészítették.

A TOM FORD Ombré Leather Parfum főbb jellemzői

  • A TOM FORD Ombré Leather parfümöt férfiaknak és nőknek egyaránt tervezték
  • Merész és fényűző, dohányos jegyekkel alátámasztva
  • Bőrt hangsúlyozó illata van
  • A TOM FORD Ombré Leather Parfum nem hagy cserben egyetlen fontos találkozón sem
  • Vad kicsapongás van elrejtve egy fekete üvegben
  • Térfogata 50 ml

Luxus illat férfiaknak és nőknek

A TOM FORD Ombré Leather Parfumot bőrös, virágos illat jellemzi. A matt üveg flakon az amerikai nyugat vadságát fejezi ki, amelyhez maga Tom Ford is kötődik. A TOM FORD Ombré Leather parfüma Signature illatkollekció része.

Bőr illat virágos érintéssel

A TOM FORD Ombré Leather Parfum dohányos jegyekkel nyit, amelyeket az ibolyaszirmok abszolút illata kísér. A boisiris írisz akkordok fényűző frissességet kölcsönöznek. Az alapillatban fekete rózsa virágzik a fás cédrus jegyeivel együtt. A felvitel után ne dörzsöld be az illatanyagot a bőrbe, hogy az egyedi illatkompozíció megfelelően kifejlődjön.

A TOM FORD a 21. század luxusmárkája a férfi és női piacon egyaránt. Maga a márka luxusdivatról, parfümökről és kozmetikumokról ismert. Tom Ford amerikai divattervező 2006-ban alapította meg saját márkáját, miután otthagyta a Gucci és az Yves Saint Laurent kreatív igazgatói posztját. Márkája a kifinomult és elegáns stílus szinonimája, amely a prémium minőségre és a kézműves kivitelezésre helyezi a hangsúlyt. A ruházat és a kiegészítők mellett a márka luxusparfümök és kozmetikumok széles választékát is kínálja, amelyeket gyakran exkluzív összetevőik és magas minőségük miatt értékelnek a vásárlók. Tom Ford arról ismert, hogy új trendeket és innovatív designt hoz a divatba és a kozmetikumok világába.

Összetétel

Összetevők. Alcohol Denat., Illat, Water, Tocopherol, Benzyl Salicylate Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Benzyl Benzoate, Geraniol, Limonene, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Metil-2-oktinoát, Benzyl Cinnamate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Bht.29. 2. 2024


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Illat típus

Illatintenzitás Parfüm (P)
Elsődleges illatfajta Bőrös
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml
Kód:  KPFT1022
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  888066117685

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15