Oldal frissítése

TOM FORD Costa Azzurra Parfum 100ml

79 690 Ft

TOM FORD Costa Azzurra Parfum 100ml

Parfüm TOM FORD Costa Azzurra Parfum 100 ml
Tom Ford

A TOM FORD Costa Azzurra Parfum a Földközi-tenger partvidékének hangulata által ihletett illat, amely frissességet és eleganciát hoz. Olyan, mint egy hajnali séta a tengerparton, amikor a só, a fa és a virágok illata keveredik. Összetételében a citrusos jegyek és a ciprus aromás illatai ötvöződnek, melyet az ámbra friss akkordok egészítenek ki. Ezután felfedi mély titkát, ahol a fa, a borostyán és a tölgy tónusai összefonódnak. Ezt a parfümöt férfiaknak és nőknek egyaránt szánják: bárkinek, aki egy frissítő, kellemes és elegáns illatra vágyik. A TOM FORD Costa Azzurra Parfummal egyedülálló élményben lehet részed a Földközi-tenger partjának és inspiráló légkörének felfedezésében.

Alapvető információk
Az illat típusa: Citrusos, fás
Rendeltetése:Unisex
Illatanyag összetevők: Tölgy, ciprusolaj, labdanum, borostyán, olasz citrom

A TOM FORD Costa Azzurra Parfum parfüm összetétele

fej

FEJILLAT

Olasz citrom
szív

SZÍVILLAT

tölgy, ciprusolaj
Test

ALAPILLAT

labdanum, ámbra

A TOM FORD Costa Azzurra Parfum karakterét az aranyozott üveg is kiemeli

A TOM FORD Costa Azzurra Parfum jellegzetes citrusos és fás érzéki jegyeivel téged is elbűvöl. Intenzívebb karakterű, mint elődje, az azonos nevű parfüm, amelyet játékosan követ. A fémes árnyalatokban bordázott mintával és klasszikus henger alakú kupakkal díszített parfümös flakon ugyanolyan exkluzív, mint maga az illat. A TOM FORD Costa Azzurra Parfum a magával ragadó menekülés a mediterrán paradicsomba, amelyre mindannyiunknak szüksége van.

Parfüm TOM FORD Costa Azzurra Parfum 100 ml

A TOM FORD Costa Azzurra Parfum parfüm főbb jellemzői

  • A TOM FORD Costa Azzurra parfüm férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.
  • Az illata jellegzetes, fűszeres, de mégis lágy és érzéki.
  • Fás és citrusos aroma jellemzi.
  • A TOM FORD Costa Azzurra parfüm a Földközi-tenger partjára repít.
  • Különösen a kulturált férfiak és nők körében népszerű.
  • Térfogata 100 ml

Fás és citrusos illat a kettősségért

A TOM FORD Costa Azzurra Parfum még intenzívebb élményt nyújt, mint azonos nevű elődje. Ez a Signature kollekcióból származó parfüm azonnal a Földközi-tenger partjára repít, jellegzetes fás és aromás jegyeinek köszönhetően. Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas, és szokatlan kettősség jellemzi.

Fás illat fűszeres érintéssel

Az olasz citrom citrusos jegyei a tölgyfával és a ciprussal kombinálva egy sűrű erdő hangulatát keltik a tengerparton. A TOM FORD Costa Azzurra Parfum illatos kompozíciójának hátterében borostyán akcentusok alakulnak ki, amelyek luxus jelleget kölcsönöznek a parfümnek.

Tom Ford
            

A TOM FORD a 21. század luxusmárkája a férfi és női piacon egyaránt. Maga a márka luxusdivatról, parfümökről és kozmetikumokról ismert. Tom Ford amerikai divattervező 2006-ban alapította meg saját márkáját, miután otthagyta a Gucci és az Yves Saint Laurent kreatív igazgatói posztját. Márkája a kifinomult és elegáns stílus szinonimája, amely a prémium minőségre és a kézműves kivitelezésre helyezi a hangsúlyt. A ruházat és a kiegészítők mellett a márka luxusparfümök és kozmetikumok széles választékát is kínálja, amelyeket gyakran exkluzív összetevőik és magas minőségük miatt értékelnek a vásárlók. Tom Ford arról ismert, hogy új trendeket és innovatív designt hoz a divatba és a kozmetikumok világába.  

Összetétel

Összetevők. Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water\Aqua\Eau, Limonene, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Geraniol, Eugenol, Coumarin, Citronellol, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Pentaeritril-tetra-di-T-butil-hidroxi-hidrocinnamát.


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Illat típus

Illatintenzitás Parfüm (P)
Elsődleges illatfajta Aromás
Származási hely Amerika

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  KPFT1019
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  888066136785

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05