Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tom Clancys: Rainbow Six: Siege - PS4

4,5 18 értékelés

Tom Clancys: Rainbow Six: Siege - PS4


A taktikai játékok veteránjai emlékezni fognak a Rainbow Six játékra, ahol tagja voltak egy elit rendőri egységnek ahol a védett, terroristák által elfoglalt területre a túszok megmentésére siettek. A Rainbow Six: Siege változat ugyanezt a taktikát kínálja immár a multiplayer módban. Bemutatja az AnvilNext-ert, egy új motort ami együtt a Realblast fizikailag valósághű technológiájával tényéeges csodákat fog művelni a képernyőjén úgy, hogy az akció kellős közepén érzi majd magát.
A Siege egyszerűen ott folytatódik, ahol a Rainbow6: Patriots befejeződött. Az Ubisoft Montreal tapasztalt fejlesztői egy hatalmas mennyiségű realizmust hoztak létre ebben a játékba, amely egyértelműen méltó folytatása az eddigi sorozatoknak. 


Az üzemeltetők akcióban

Az elit rendőri egység csapattagjainak elkerülhetetlenül szüksége van a szakértők segítségére. A fejlesztők fokozatosan vezetik be a sorozat eddig új, egyéni karaktereit, amelyekkel játék közben találkozhat. Mindegyik karakternek megvannak a maga sajátosságai, előnyei és hátrányai is egyben. Ezt csak tovább erősíti a játékot taktikai szempontból, hiszen csak megfelelően összehangolt csapat tud győzelmet aratni. Az újonnan bevezetett karakterek többek között: Sledge, aki képes bejutni még a páncélozott ajtókon is, Mute,  aki megzavarhatja az ellenség kommunikációját, Smoke, aki a kémiai gránátokkal, olyan kárt okoz, amely egyben a saját védelmüket is szolgálja, Thatcher, az EMP gránátokkal, Thermite, a tűzszerész szakértő, és végül Castle és Ash párosa, az épület barrikád építés nagymesterei, akik robbanó lövedékes fegyverekre specializálódtak. Állítsa össze a csapatát saját belátása szerint, de ne feledje, a választás nagyban befolyásolja a játék végkimenetelét.

six_op
 

A csapatmunka az első

A játék alapja az öttagú csapatok elleni küzdelem, amelyek megpróbálják biztosítani és megvédeni az Önök ellenségeit, amíg a túszok kimentése a bázisukról is elsődleges feladat. Azonban a a terület hatékony biztosítása komolya feladat, mivel az ellenséges erő ott leselkedik minden sarkon. Innentől kezdve az újjászületés, azaz a respawning lehetősége megszűnt, ezért a játékosoknak minden körben csak egy élete van, mint a régebbi stílusú korábbi Rainbow Six részben. A minőségi csapatkommunikáció tehát feltétlenül szükséges - a harcban egymásra kell támaszkodniuk a céljaik elérése érdekében. 

six_team
 

Elpusztítható környezet

A RealBlast technológiának köszönhetően szinte minden elpusztítható a térképen. Így legyen felkészülve a legdurvább pusztításokra és rombolásra, amely jelentős hatással van a játékbeli helyzetekre is. A falak, a falakat takaró különböző anyagok, barikádok - mindent meg lehet semmisíteni a megfelelő adag robbanóanyaggal vagy központosított tűzerővel. Minden játékmenet más végkimenetelű lesz. A Rainbow Six: Siege elhozza Önnek az eddig nem sejtett és ismeretlen kalandokat.

six_destruct
 

Legfontosabb jellemzői

  • Heves online harcok a terroristák és a különleges rendőri erők közt
  • AnvilNext motor, új generációs grafikával
  • Elpusztítható környezet a különböző játékhelyzetekhez
  • Nincs újjászületés, a taktikai játszma tisztasága érdekében
  • A játékos mindig megvan a lehetősége, hogy lőni, mászni vagy barrikádot építeni tudjon
six_closure
 
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Katonai
Játékmechanika PVP

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Tom Clancy's

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás
Kód:  MSX189
Termékszám:  3307215889169

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05