Oldal frissítése

Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Advanced Edition - Xbox One

Tom Clancys: Rainbow Six: Siege Advanced Edition - Xbox One


A taktikai események tapasztalt veteránjai biztosan emlékeznek a Rainbow Six játékra, amelyben az elit rendőri egységek tagjaként az volt a feladat, hogy behatolj a terroristák által védett területre, és megmentsd a lehető legtöbb túszt. A Rainbow Six: Siege mindezt multiplayer módban prezentálja. Az új AnvilNext motorral rendelkezik, amely a Realblast realisztikus fizikai technológiával valóságos csodákat mutat a képernyődön, így a dolgok középpontjában érezheted magad.
A Seige onnan folytatódik, ahol a Rainbow6: Patriots projekt véget ért. A tapasztalt Ubisoft Montreal alkotók a játékba jó adag realisztikus megjelenést terveztek, amely kétségtelenül kéz a kézben jár ezzel a szériával.


Akcióban az operátorok

Az elit rendőrök csapatának elkerülhetetlenül nagy szüksége van a profikra. A fejlesztők fokozatosan egyéni játékosokat alkotnak, amelyekkel játék közben találkozhatsz. Mindegyikük sajátos jellemzőkkel, előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik. Ez tovább erősíti a játék taktikai aspektusát, mivel csak egy megfelelően összehangolt csapattal lehet győzedelmeskedni. Az eddig bemutatott karakterek közé tartozik Sledge a kalapáccsal, így képes a páncélozott ajtók átütésére, Mute, aki megakadályozhatja az ellenséges kommunikációt, Smoke, a kémiai gránátok megalkotója, amelyekkel károkat lehet okozni és ezzel egyidejuleg elfedhető a haladási irányotok, Thatcher az EMP-gránátokkal, Thermi, a demoláló, Castle, a barikádépítés szakembere, és Ash, aki robbanó lövedékkel foglalkozik. Építsd fel a csapatodat saját belátásod szerint, de ne feledd, hogy a kiválasztás nagyban befolyásolhatja a csata kimenetelét.

six_op

Csapatjáték mindenekelőtt

A játék az öttagú csapatok küzdelmén alapul, amelyek a tagokkal összedolgozva megpróbálják megvédeni a területüket, miközben a többiek a túszokat igyekeznek kiszabadítani. Emellett elengedhetetlen, hogy hatékonyan tudják egymást fedezni, mivel az ellenség ott leselkedhet minden sarkon. Az eddigiekkel ellentétben a respawn lehetősége megszűnik, így minden játékosnak csak egy élete van, hasonlóan a régi Rainbow Six játékhoz. A minőségi csapatkommunikáció ezért elengedhetetlen - egymásra kell támaszkodni a célok elérése érdekében. 

six_team

Folyamatosan pusztítható környezet

A RealBlast technológiának köszönhetően majdnem minden megsemmisül a térképen. Készülj fel tehát a pusztításra, amelynek jelentős hatása lesz a játékra. Különböző anyagból készült falak, barikádok - mindent megsemmisíthetsz robbanóanyagokkal vagy egy jól irányzott tűzzel. Minden csata különböző lesz, minden összecsapás más eredményt hoz. Rainbow Six: Siege - váratlan és példátlan élményt kínál.

six_destruct

Főbb jellemzők

  • Terroristák és a különleges rendőri egységek online küzdelme
  • AnvilNext motor, amely biztosítja a következő generációs grafikát
  • Elpusztítható környezet a változatos játékhelyzetek érdekében
  • Nincs respawn, így taktikázás szükséges
  • A játékos mindig lőhet - mászás, barikádépítés vagy küzdelem közben
six_closure

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Katonai
Játékmechanika PVP

Lokalizáció

Szöveg CS, EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Tom Clancy's

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MXO181c
Termékszám:  3307216055679

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10