Oldal frissítése

TOKINA 14-20mm F2.0 objektív Canon fényképezőgépekhez

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TOKINA 14-20mm F2.0 objektív Canon fényképezőgépekhez

Tokina AT-X 14-20 mm DX minőségű, nagy fényerejű, széles látószögű objektív a tükörreflexes és APS-C gépekhez fejlesztve. Az f/2.0-es egyedülállóan magas maximális fényereje teljes fókusztartományban lehetővé teszi a jobb minőségű képek elkészítését. A szabadalmaztatott precíziós optikai kialakítás, amely három aszférikus préselt-üveg lencsetagból áll képes korrigálni a lencsehibák több formáját. Segítségével négy SD üveglencse ad kiváló képminőséget, kijavítja színhibákat az egész képen, és lehetővé teszi a pontos fókuszálás az összes színre. Mégkönnyedebb használatot biztosít az autofókusz és manuális közötti egyszerű és gyors váltás lehetősége magán a lencsén.

legfontosabb jellemzői

  • Széles látószögű objektív Canon fényképezőgépekhez
  • Extra nagy rekesz f / 2
  • Szűrő átmérő 82 mm
  • Rossz fényviszonyok mellett is ideális
  • SD üveg felel a kiváló képminőségért
  • Három aszférikus lencsetagból áll
  • Gyors váltást tesz lehetővé az autofókusz és a manuális között

Része az objektívsapka

Egyérintéses Focus Clutch

Az objektív másik előnye, hogy egy érintéssel válthatunk autofókusz és manuális mód között. A Focus Clutch mechanizmus egy gombnyomással képes váltani az egyes módok között a fókusz gyűrűk előre és hátra mozgatásával. Ezután már nem kell beállítani semmit a vázon, minden beállítás megtörténik a fókuszgyűrű megfelelő mozgatásával.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Canon
Modell EOS 100D, EOS 1100D, EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 2000D, EOS 200D, EOS 4000D, EOS 600D, EOS 60D, EOS 650D, EOS 700D, EOS 70D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 77D, EOS 7D, EOS 800D, EOS 80D, EOS 7D Mark II

Bajonett

Bajonett Canon EF-S

Tulajdonságok

Érzékelőhöz APS-C, Nikon CX
Min. gyújtótávolság 14 mm
Max. gyújtótávolság 20 mm
Maximális rekesznyílás 2
Szűrőátmérő 82 mm

Méret

Hossz 106 mm
Átmérő 89 mm

Tömeg

Tömeg 735 g
Kód:  TOK113a
Termékszám:  ATX142C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10