Oldal frissítése

TOKINA 12-28 mm F4.0 Canon

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TOKINA 12-28 mm F4.0 Canon

Az AT-X 128 PRO DX V 12-28 mm egy széles látószögű zoom objektív, amely egy follow focus fogaskerék rendszerrel van felszerelve a videók DSLR (VDSLR) fényképezőgépekkel való forgatásához. A maximális rekesze f/4 állandó a teljes zoom tartományban. Optikai kialakítás a mai 20 megapixeles DX szenzoros gépek igényeinek van alárendelve. Újdonság a Silent Drive Motor (SD-M), ami jelentősen csökkenti az AF mechanizmus zaját. A GMR mágneses AF-érzékelő növeli az autofókusz sebességét, köszönhetően az élesítéshez használt elemek pontos helymeghatározásának. Javítottak a lencsék felületkezelésén is. Az SD-FK01 és az FK03  szuper-alacsony szórású üveget használva a lencsék kiváló képminőséget adnak és csökkentik a tükröződést és egyéb optikai hibákat.

Legfontosabb jellemzői

  • Széles látószögű zoom objektív Canon gépekhez
  • Fogaskerék rendszerrel van ellátva a fókusz követésére
  • Az objektívnek fix f/4 fényereje van az egész zoom tartományban
  • Szűrő átmérője 77 mm
  • Csöndesen fókuszáló Silent Drive Motor
  • Új mágneses GMR érzékelő fókuszáló
  • Tükröződésmentes lencse
  • Gyors váltás az autofókusz és a manuális között

A jó képek érdekében

A Tokina 11-16 az újonnan kifejlesztett csendes új generációs Silent Drive Motort (SD-M) használja. Ez kombinálva a GMR érzékelővel, nagyobb sebességet és alacsonyabb zajszintet tud biztosítani az autofókusznak. Az aszférikus lencsetagok és a jellemzően rendkívül alacsony szórású lencsetagok, amelyek csökkenti a kromatikus aberrációt segítenek elérni a maximális felbontást, nagy fényerő, és a geometriai torzítás korrekciója mellett. 

Follow focus

Az objektív élességállító gyűrűje egy fogaskerék rendszerrel van ellátva a fókusz követésére a filmes színvonalú videó felvételek készítésére DSLR fényképezőgépekkel. A vidófelvételek készítésekor a „follow focus” rendszerrel a fényképezőgépet manuális élesítés (MF) módba kell kapcsolni. Fényképezés esetén használható AF módban is.

One-touch Focus Clutch

Az objektív másik nagy előnye az, hogy egyszerű és kényelmes a váltás az autofókusz és a manuális élesítés között. A One-touch Focus Clutch mechanizmus úgy képes váltani az egyes módok között, hogy elég a fókusz gyűrűt előre vagy hátra mozdítani. Nem kell keresgélni a kapcsolót a vázon, elég a fókusz gyűrűt elmozdítani.  Az objektív fókuszáló gyűrűjének sima és pontos működése van a kézi üzemmódban.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Canon
Modell EOS 100D, EOS 1100D, EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 2000D, EOS 200D, EOS 4000D, EOS 600D, EOS 60D, EOS 650D, EOS 700D, EOS 70D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 77D, EOS 7D, EOS 800D, EOS 80D, EOS 7D Mark II

Bajonett

Bajonett Canon EF-S

Tulajdonságok

Érzékelőhöz APS-C
Min. gyújtótávolság 12 mm
Max. gyújtótávolság 28 mm
Maximális rekesznyílás 4
Szűrőátmérő 77 mm
Min. fókusztávolság 25 cm

Funkciók

Fókusz technológiája SDM

Méret

Hossz 90 mm
Átmérő 84 mm

Tömeg

Tömeg 530 g
Kód:  TOK109b
Termékszám:  ATX128VC
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05