Oldal frissítése

Toilet Tycoon - PC

1 100 Ft

Toilet Tycoon - PC

A Toilet Tycoon egy szokatlan menedzsment szimulátor, amelyben a város vezetőjének szerepéről és a különféle közlekedési szimulációkról áttérsz arra, amire időről időre minden embernek szüksége van, de gyakran figyelmen kívül hagynak - a városi tisztasági szervezeteket fogod felügyelni. Nincs semmi szégyellni valód. Ez az iparág soha nem fog szenvedni semmilyen gazdasági válságtól,  mindig lesz elég ügyfél, és bár az elhanyagolt létesítmények elkezdhetnek rossz szagot árasztani, de az üzemeltetésükkel megkeresett pénznek nincs szaga.


WC-mágnás

Kezdésként kapsz egy egyszeri 500 000 eurós támogatást, amelyet nem húzhatsz le a WC-n, hanem ellenkezőleg, ésszerűen be kell fektetned. Az első üzletedbe csak a legfontosabb dolgokat szerzed be - egyszerű kabinok, alap WC-modellek és olcsó papír, de később fejlesztened kell, hogy megfelelj az ügyfeleid egyre növekvő igényeinek. Ki tudja - ha sikeres leszel, arany vécécsészék és selyem toalettpapír vagy italtartóval ellátott toalettek várnak a ranglista élén.

WC-mágnás

Paraméterek

Platform / Licenc

Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Stratégiai

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Elsődleges

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Pentium
Processzor frekvencia 0,1 GHz (0,1 GHz)
Direct X változat DirectX 7.0
RAM memória 0,02 GB
Szükséges hely a merevlemezen 0,03 GB
Kód:  MVE001137
Termékszám:  158054
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10