Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Nyomtatók

A széles termékválasztékból a megfelelő nyomtató kiválasztása egyáltalán nem könnyű feladat. Miközben a többfunkciós tintasugaras nyomtatók számos fejlett funkciót és kommunikációs interfészt tartalmaznak, mint például a WiFi vagy a Bluetooth, kiváló minőségű fényképeket a hőszublimációs nyomtatón nyomtathatsz. A lézernyomtatók viszont alacsonyabb működési költségekkel dolgoznak nagy mennyiségű szöveges dokumentum nyomtatásakor. Pontosan ezek miatt ajánlatos nyomtató kiválasztásakor mérlegelni, hogy milyen célra fogod leginkább használni. Olvasd el a nyomtatók legfontosabb tulajdonságainak és paramétereinek leírását, mert megkönnyíthetik a választást.

Paraméterek módosítása
493 termék

Nyomtatók

Definíció szerint a nyomtatók olyan kimeneti eszközök, amelyek az adatokat elektronikus formáról papíralapú, fotopapír vagy CD / DVD adathordozókra továbbítják. Különböző elveken dolgoznak, feloszthatjuk őket mátrixnyomtatókra, tintasugaras nyomtatókra, lézernyomtatókra és hőnyomtatókra.

Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20